Şanlıurfa TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerTahminler
1 Haziran Sadun Kaya ELAZIĞ Altılı Ganyan Tahmini, Yorumları, Kuponu
1. Ayak: Yarış koştukça form ve tecrübesini geliştiren ŞEVVALGÜLÜ’ne ilk şansı veriyorum. İlk iki startında ortaya koyduğu performans ile göz dolduran HAYATCAN beğendiğim idman görüntüsü ile ciddi rakiptir. Yeterli hazırlıklarının yanı sıra güçlü kan hattıyla PİRNAZ ihmale gelmez. AZİMLİ ZULUT beğenilen 800/57,8 29 Ç galobuyla rakiplerin hatalarını affetmez.
2. Ayak: Formunun zirvesinde olup 1900 son kum yarışını 2,12,27 derece ile kazanan LEZZAZ yaptığı 800/52,2 25 Çgalobundaki görünümü ile yine 1.liğe çok yakındır.Güzel bir form a sahip olup kum pistte mesafe ayırt etmeyip başarılı koşan GÜNÜN ŞAMPİYONU ekürisi ile ciddi rakip olur. Her yarışı bir öncekinden farklı olan ÇİFTÇİ SULTAN 600/37,4 24,8 HÇ işi ile göz ardı edilmemelidir. Uygun kilosu ile mesafesinde start alacak olan DEVKIZ’a dikkat.
3. Ayak: KAANKEREM mesafesinde ilk şansa sahiptir. 800/57,5 28,7 Ç galobuyla BECENEAĞA iddialıdır. Son 5.liği ardından 800/55,8 27,6 R dereceli galobunda beğendiğim GOBAK OĞLUYAM şanslıdır, Seri stili ile ARDAKAYAbitirmeye çalıacaktır.Son 4.lüğü ile AKDAĞ ATEŞİ, toparlanan CULAP BEYİ ve tatminkar formu ile ÇÖLAVI göz ardı edilmeyecek diğer isimler. Güzel formunu koruyan AKBEGÜM uygun kilosuyla ihmale gelmez. SITARA sevdiği mesafede kuponlara yazılmalı.
4. Ayak: Ard arda kazanıp son startınrda ise 3. olan REŞATBABA koruduğu etkili formu ile
favorim. Bu tip gruplarda sergilediği performans ile ARENA mesafesinde ciddi rakiptir, Üst sırlardan düşmeyen GRAIN GIRL ve aşama içerisinde olan SHREDDER hata affetmezler.Uygun kilosuyla LEYDİ İNTO seri stili ile bitirmebilir.Her yarışı bir öncekinden farklı koşacak SKY INN’a dikkat.
5. Ayak: Form ve performans olarak bu rakiplerin çok üzerinde olan ÖZÜMFUNDA aprantisi H.Şanlı ile benim tek atımdır.Tatminkar koşan EZBÜRÜSKÜM, son koşularında dikkat çeken BERAKBİR ve bir yarış görüp toparlanan KÜÇÜK CANİK rakip arayanlara önereceğim isimler.
6. Ayak: Bu kez mesafesinde ve normale dönen kilosuyla ABJAR ACADEMY yaptığı 800/52,3 24,8 R galobundaki görünümü ile kazanmasını bekliyorum.Hedef yapılıp yaptığı 1200/1,17,8 1,03,8 24,4 Ç galıbunda beğendiğimHAMMURABİ ekürisi ile birlikte en ciddi rakip olur. Start aldığı her yarışını bir öncekinden başarılı koşan BEST COMMANDER sevdiği mesafede bu ikiliye sonlarda eşil etmesini bekliyorum.
Altılım: (13.5.9.1) (7.3.1.4) (13.3.4.2.7.9.5.12.14) (1.2.3.9.7.11.10) (10) (10.6.8)
Kaynak: liderform.com.tr
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.