Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

16 Mayıs Apranti.com ANKARA – İZMİR At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahmin

ANKARA At Yarışları 

Aprantinin Yorumu

1.ayak: Eküri avantajıyla koşacak olan MADIBA, beğenilen formuyla MANOUSH ile TIME FEEL arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

2.ayak: Yakalamış olduğu etkili formunu düzenli koruyan YILDIRIMBEY günün ilk bankosudur.

3.ayak: Bu yarışa iyi hazırlanan FAST TURTLE ilk şanslı isimdir. Son yarışı ölçü olmayan HEZRİN ile FAIRY FAST rakipleri olup, İŞKODRA ile DORLEON da ihmal edilmemelidirler.

4.ayak: Hazırlıklarında sağlıklı ve formda görünen HÜNKAR ilk şanslı isimdir. İlk yarışını kazanırken formda görünen FOTERLİ rakibi olacaktır.

5.ayak: Formda safkanlar GÖLCÜK ASLANI, KARAESER, KIŞLALI, ALİŞİRİNOĞLU, MERCANLI ile DELİ DUMRUL eşit şanslı safkanlardır.

6.ayak: Arka arkaya kazanan ve hazırlıklarında formda görünen ekürili KAŞGARKIZI en şanslı isimdir. Son yarışları başarılı BERRAKSU rakibi olup, DURMAKIZ ile YILDIZ GÜZELİ sürpriz.

Altılı ganyan tahmini 
1.ayak:3-4-1
2.ayak:6
3.ayak:5-7-6-10-4
4.ayak:1-5
5.ayak:3-4-1-5-8-7
6.ayak: 5-8-7-3

İZMİR At Yarışları 

Aprantinin Yorumu

1.ayak: İdmanlarında oldukça formda görünen NASRULLAH BEY ilk şanslı isimdir. Etkili formunu koruyan BABALLILI ve SNOWABGO rakipleridir. Hazırlıkları oldukça tatminkar RÜZGAR KANAT ve RED EYE diğer şanslılardır.

2.ayak: Sağlıklı pist görünümüyle AKBARAN ilk şanslı isimdir. Her geçen gün daha iyi duruma gelen ekürili TOROS KAPLANI ile REKOR diğer şanslılardır.

3.ayak: Bu yarışa çok iyi hazırlanan ATOMUNOĞLU bugün de kazanabilir. Sürekli artan formuyla DEMİRCİ ve DİNAMİK rakipleridir. Pistte ilgi çeken FAHRİYE HANIM ile DURU KIZ da ihmal edilmemelidirler.

4.ayak: Form durumu çok iyi olan ekürili TANZER ilk şanslı isimdir. Toparlanan KINGBYZAS ve KARA ŞİMŞEK rakipleri olup, formda ROYAL BEGOVİÇ sürpriz.

5.ayak: İyi hazırlanan YORKVILLE QUEEN ilk şanslı isimdir. Ekürili MELISSA FRANKLİN ve SEVİMLİ GÜZEL rakipleridir.

6.ayak: Son günlerde formunda önemli gelişmeler kaydeden TAMBURİ günün bankosudur.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak: 4-5-6-12-2
2.ayak: 6-8-9
3.ayak: 1-3-4-5-9
4.ayak: 6-4-3-5
5.ayak: 5-7-6
6.ayak: 11

Kaynak: apranti.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu