Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

16 Mayıs Beygir.com ANKARA – İZMİR At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahmin

ANKARA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda SERSERİ (4) ve KIZILŞAHİN (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ACE DIAMOND (1-7) en yakın takipçileri olacaktır.NAİFCAN (3-5) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: Formda olan MANOUSH (4) koşudaki favori isimdir.TIME FEEL (1) favorinin ciddi rakibi olacaktır.MADIBA (3-10) ve DISTANT RISING (7) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla YILDIRIMBEY (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ENYALIOS (5) en yakın takipçisi olacaktır.CHANTALLE RUA (7) ve PERFECT WARRIOR (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki DORLEON (4) ve İŞKODRA (10) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.FAST TURTLE (5) ciddi rakipleri olacaktır.FAIRY FAST (6) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: İyi formuyla HÜNKAR (1) ve FOTERLİ (5) koşudaki en şanslı isimlerdir.VEYSİAĞA (2) takipçileri olacaktır.URFAKAPILI (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Koşu: İyi durumdaki KARAESER (4) ve GÖLCÜK ASLANI (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MERCANLI (8) en yakın takipçileri olacaktır.ALİŞİRİN OĞLU (5) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

7.Koşu: Artan formuyla KAŞGARKIZI (5-17) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BERRAKSU (8) en yakın takipçisi olacaktır.DURMAKIZ (7) ve AĞİTA (6) sonraki ihtimallerdir.

İZMİR 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda BİLGİNİM (5-4-6-7) koşudaki ilk şanslı isimdir.KIRTOPRAK (3-8) en yakın takipçisi olacaktır.İBİN (2) ve DEMİRSU (1) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Artan formuyla TULYARBABA (4-7) ve SELVİHAN (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ZAİSALAM (5) en yakın takipçileri olacaktır.SİPİLBEYİ (3) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: İyi durumdaki NASRULLAH BEY (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.SUN KINGDOM (1) ciddi rakibi olacaktır.SNOWANGO (6) ve RÜZGAR KANAT (12) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Artan formuyla TOROS KAPLANI (8-1) ve PAMUK ABLA (5) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.AKBARAN (6) en yakın takipçileri olacaktır.EYMEN (10) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla ATOMUNOĞLU (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DURUKIZ (9) ciddi rakibi olacaktır.DEMİRCİ (3) ve FAHRİYE HANIM (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki BATUHAN BEY (1) ve KARA ŞİMŞEK (3) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.TANZER (6-7) ciddi rakipleri olacaktır.KING BYZAS (4) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

7.Koşu: İyi formuyla SEVİMLİGÜZEL (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MELISSA FRANKLIN (7-9) en yakın takipçisi olacaktır.SPRING RAIN (2) ve YORKVILLE QUEEN (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: İyi durumdaki İLAYDANUR (3-8) koşudaki ilk şanslı isimdir.KIZILMAVİ (4-13) ciddi rakibi olacaktır.KERİMKIZI (1) ve ARKASI GELDİ (5) sonraki ihtimallerdir. 

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer ANKARA – İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu