Haberler

Bakırköy Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Mehmet Kaya ile BUZKAYA Kazandı

4+ Yaşlı 8 Arap atının start aldığı Bakırköy Belediye Başkanlığı Koşusu (KV – 7 / DHÖ) bu yıl 23 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Son metrelere kadar mücadelenin sürdüğü koşuyu kazanan isim Remazan Kaya’nın sahibi olduğu, jokey Mehmet Kaya ile start alan BUZKAYA (Devzade – Karainci 25 / Aknasip) oldu. 5 yaşındaki kır erkek safkan, bu galibiyetle birlikte kariyerinin 60. startında 11. galibiyetini elde etti. 

Birincilik ikramiyesi 62.500 TL olan ve 1600 metre mesafe üzerinden ağır çim pistte gerçekleştirilen koşunun ikincisi KIBRISLI (Bilgin-Almimruhiye.21 /Rüzgar.30) olurken, MERCANLI (Odinhan-Işkın/Foçalı) üçüncü, BAŞSEKLAVİ (Bilgin-Ekin/Alkuruş.13) de dördüncü oldu. 

Kazanan BUZKAYA için koşunun bitiriş derecesi 1.49.71 olarak kayıtlara geçerken, farklar Burun – 1 Boy – Uzak şeklinde oluştu. 


BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu