İzmir TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

1 Ocak Beygir.com KOCAELİ – İZMİR At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları


KOCAELİ KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda KIRDEMİRKIR (9) ve ANADOLU RÜZGARI (1) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.CANBERAT (2) ciddi rakipleri olacaktır.ARDAKAYA (4) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi durumdaki DOST POLAT (1) ve ALİPEĞİNKIZI (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.NURBAHARIM (11) ciddi rakipleri olacaktır.GÖNÜLHANIM (9) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: Formda olan FOBİ (3) koşudaki favori isimdir.MIRAZBATUR (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ZULUT HASAN (7) ve KAYRAHAN (4-1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi formuyla ZİNCİR KOPARAN (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PRENSES BAUBA (2-4) ciddi rakibi olacaktır.LEILANI (3) ve SELİMSİN (6) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki ALTINKAYA (3) ve BABBOSH (4) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.BEST COMMANDER (1) en yakın takipçileri olacaktır.CONCRETE (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Koşu: İyi formuyla DELALKIZ (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SUVARKAYA (12) ciddi rakibi olacaktır.KARLI GÜZEL (9-7) ve FEHİME TEYZE (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İZMİR KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda SEÇKİNER (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SAVAŞER (6) ciddi rakibi olacaktır.ALTINOLUK (1) ve ÇETİNKALE (2) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi formuyla HÜSNALIM (9) ve GENAROTOR (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ÜLKÜCAN (11) ciddi rakipleri olacaktır.KARAMAZOF (6) süpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki SAYDA (5) ve SKYLANDER (6) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.LADY TIFFANY (1) en yakın takipçileri olacaktır.PRINCESS SEAHERO (2) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi formuyla KARA ŞİMŞEK (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.URLA ZAMANI (2) ciddi rakibi olacaktır.MY LAL (5) ve DİLBAR (3) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Formda olan SUN BURN (6) koşudaki favori isimdir.NORTH VALLEY (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.GRADE BOY (2) ve MERTOL (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi formuyla ÖZGÜLEN (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DOĞU PINARI (6-4) ciddi rakibi olacaktır.ŞAFAKHANIM (10) ve AYÇİÇEK (1) sonraki ihtimallerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu