İzmir TahminleriTahminler

13 Mart (HİT) Hipodrom İstihbarat Teşkilatı İZMİR At Yarışı Tahminleri, Yorumları

1.AYAK: Fazla at yazılmasından yanayım. İdman pistindeki formları ile sıralamam MONDİNİN OĞLU, ZAMAN YOLCUSU, EFE BABA, NEVVARE, AŞKARBEY, SOYLUKRAL, DAYI DAYI ve KAŞİF şeklinde olup kuponlarınızda bu safkanlar bulunsun diyorum.

2.AYAK: Üst üste kazandığı yarışlar sonrasında yapmış olduğu galoplarında aynı formunu devam ettirdiğini gördüğüm CHASTE önde kuracağı temposu ile kazanmasını bekliyor günün banko ismi olarak önermek istiyorum.

3.AYAK: Süratli stile sahip TRAFALGAR ön tarafta boş kalırsa potaya uzanabilir diyorum. Kazandığı yarış sonrası aynı formu ile SCHOOL DANCER ciddi rakip olarak görülmekte. Kondisyon açığını kapattığını gördüğüm YILDIRIM ŞAH, yarış galobunu beğendiğim SONG BLUE ve sonlarda etkili gelecek olan BEST GUNNER mutlaka yazılması gereken safkanlardır.

4.AYAK: İdman pistinde oldukça iyi görünüme sahip olan CEMCEM yarışta ön plana çıkan isimdir. FRENKLI RÜZGARI ve SAINT HILARION beğendiğim formları ile sert rakiptir. Gelişen forma sahip KAFKASLI ve istikrarlı yarışları ile BLACK KING sürpriz safkanlar olacaklardır.

5. AYAK: Rakiplerine oranla koştukları yarışları ve performansları ile ön plana çıkan FLY SO FREE ve FLAWLESS VICTORY aynı forma sahip olmaları ile sıkı bir mücadele sonrası en az hata yapan kazanacak görüşündeyim.

6. AYAK: Bu aralar idman pistinde beğendiğim LALUŞ başta düşündüğüm safkan olacaktır. Uygun grupta start alan CANIM CİĞERİM ve gördüğü yarışlar sonrası iyi duruma gelen YİĞİT YÜREK ciddi rakiplerdir. ESRAR DEDE ve KORATEŞ yarışta yazılması gereken diğer safkanlardır.

Kaynak: Fanatik Gazetesi

Sitemizdeki diğer İZMİR – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu