İzmir TahminleriTahminler

29 Mayıs Beygir.com İZMİR At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken ekürili ROSA NERA (4-1) ve iyi formunu ilk startına da yansıtmış olan RUN FOR ÖZGECAN (5) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. ŞİİRSEL (7) ve SPHYINX (6) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız ekürili TAYFUNER (3-5) ve iyi form durumuyla KIŞLALI (1) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir. Kazandığı yarış sonrası formunu sürdüren SEÇKİNER (2) ciddi rakipleri olup DELİDUMRUL (4) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: İyi form durumuyla son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan RIDE HIGH (2) ilk şansa sahiptir. Kazandığı koşu sonrası formunu sürdüren RAIL TRAP (3) ciddi rakibi olup LINDORA (11) ihmal edilmemelidir. LAST SPEED (10) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi form durumuyla ARCHMAN (7), kum pistteki aynı mesafeli son startını kazanmış olan DOMDOM (4), etkili jokeyiyle BALTIMORE (5) ve OLIVE KING (6) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

5.Koşu: Uzun aradan sonra start alıp rahat bir birincilik elde etmiş olan INFERNO (3) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. KOYUNCU (4) ciddi rakibi olup ZENCİRBEY (6) ve ÇARÇIRA (9) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İlk startı öncesi hazırlıklarıyla dikkat çeken CHOCOLAT NOIR (1), etkili jokeyiyle INDIGO (3) ve ekürili PRINCESS DI (5-4) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. DEEP FORTUNE (2) ciddi rakipleridir.

7.Koşu: Aynı pist ve mesafeli son startını etkili jokeyiyle rahat kazanmış olan EKİNER (3) ilk şansa sahiptir. Son koşusunu ölçü almadığımız MERTADAM (1) ciddi rakibi olup VEZÜV (2) ihmal edilmemelidir. İNSUYU (4) sonraki ihtimaldir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Çim pistteki son koşusunu kazanmış olan ZAMAN YOLCUSU (2), son startıyla dikkat çeken ekürili ALADAĞLI (7-5), iyi form durumuyla DÖKERBEY (6) ve ALTINKILIÇ (1) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu