Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

13 Haziran Beygir.com KOCAELİ At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Günün ilk koşusunda FLO JO (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AMBERİM (1) ciddi rakibi olacaktır.AUTUMN PEARL (7) ve MY DAUGHTER (6) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Artan formuyla BLUE POWER (5) ve DECOLTE (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BEAUGAZON (10) ciddi rakipleri olacaktır.PETERSBURG (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki KRALINADAMI (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.KERİMBABA (2) en yakın takipçisi olacaktır.BİRÜMİT (3-1) ve UÇANDAĞ (7-5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Formda olan SİNKIZI (5) koşudaki favori isimdir.WOLF SON (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.HARDY KHAN (3) ve PRENSES TORUN (4) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla KIZIMESRA (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PEXUSS (3) en yakın takipçisi olacaktır.AKASYA (2) ve ŞÖLENİM (5) sonraki ihtimallerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com

6.Koşu: İyi durumdaki BÜRKAN (4-11) ve ONURLUCAN (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.FENERLİCAN (7-9) ciddi rakipleri olacaktır.EDEBEY (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu