Elazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

19 Ekim Beygir.com ELAZIĞ Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile GÖKSİN (5-1) ve TEKKRALİÇE (8) birinciliğin güçlü adayları olup; MAYISKIZI (7) ve EYYARİM (4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunda beğenilen GÜLŞİLAN (1) favorimizdir. İyi durumu ile SMILING BABY (6) favorinin ciddi rakibi olup; KURTAR ZEYNA (2) ve SERHOŞ DEDE (4) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Son koşusunda daha sert grupta tabela içerisinde yer bulan KARA MAHMUT (1) ve son koşusunu kazanıp buraya gelen GALLOPING WISDAM (4) birinciliğin güçlü adayları olup; SEA HORSE (5) ve BROKEN ARROW (3) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Uygun grupta start alacak olan ABJARKAYA (1), son koşularında dikkat çeken DİDİMOĞLU (2), toparlanan SAVAŞER (3) ve son koşusunu beğendiğimiz AKOĞUZ (5) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

5.Koşu: Son koşusunu kazanan ÇIĞLIKARA (4) favorimizdir. İdeal mesafesinde SONSEVİNCEK (8) favorinin ciddi rakibi olup; DEKOLTE (3) ve AZİMLİ ZULUT (2) hata affetmeyecek isimlerdir.

6.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız ABİDE TAY (4), bir koşu gören ÇILGIN EKİP (1) ve uygun kilosu ile ESMERGELİN (7-5) birinciliğin güçlü adayları olup; ZAZA AHMET (3) koşunun sürpriz ismidir.

7.Koşu: Son koşusunda beğenilen BUENOS DIAS (2) favorimizdir. İyi durumu ile HIGH TREE (1) favorinin ciddi rakibi olup; DOĞA MARIA (5) ve ÇEVİK TAY (6) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız DÜLDÜLBİR (3) favorimizdir. Son koşusunu beğendiğimiz HASRET RÜZGARI (4) favorinin ciddi rakibi olup; SHIBUMI (10) ve AKAYLA (1) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu