Diyarbakır TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerTahminler
28 Aralık Ozibey DİYARBAKIR Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları
Merhabalar,
1.AYAK: Mesafede sürekli tabela’da bulunan 10-KÜÇÜKCEMRE form düzeyi ve 1.26.80’lik derecesi ile favorimdir. Şanlıurfa’daki 4.lüğü ardından Diyarbakır’a getirilen 2-GÜLARİFE azalan kilosu ile şanslıdır, değişen aprantisi ile tercihlenen safkan 4-BİLEKKAYA uygun grupta kendine şans yaratabilir, galopları ve başarılı idman görünümü ile kısa mesafede farklı koşmasını beklediğim 8-ZİRVE TAY kuponlarda bulunması gerekir, formunda ilerleme kaydettiğini gözlemlediğim safkan 3-AĞILMUSBEYİ son sınavında isteneni veremese de değişen jokeyi ile şanslı safkanlarım arasında olacaktır.
2.AYAK: Sürpriz beklediğim mücadelede formunun zirvesinde bulunan 6-DÜŞEŞ favorimdir. Vasat yarışları sonrası idmanlarındaki görünümü ile beğenimi toplayan kapalı kutu 5-ÇOLBIR mesafede 2.30.46’lık dereceye sahip olup kuponlarda bulunması gerektiğini düşünüyorum. Aprantisi tarafından doğru kullanım edilir ise kendisine göre uygun grupta 9-KÜÇÜKPRENS kendine şans yaratabilir, azalan kilosu ve hedeflenen 4-LİDER DOĞAN uzayan mesafede daha iyi koşmasını beklediğim 10-SURUÇKAN ve son koşusunu bu pistte bu mesafede 2.25.68’lik derecesi ile kazanan 11-MİANUR yazarak önereceğim isimler arasında olacaktır.
3.AYAK: Zorlu maiden mücadelede formunun zirvesinde bulundan safkan 5-ATAC GIRL 1700’de göstermiş olduğu 3.lük performansının ardından benim ağır favorim olmakla birlikte 1.19.19’luk derecesi, galoplarındaki başarılı neticeleri, idmanlarındaki görünümü ile beğenimi topladı. Aslında bu safkanın ciddi rakipleri var; SON OF SOUL ve SEE YOU TOMORROW gibi, fakat SON OF SOUL start sorunu devam etmekte olduğu için kısa mesafede şans tanımadım, SEE YOU TAMARROW için ise daha önce buna benzer koşularda ATAÇ GIRL safkanı ile koştuğunu ve geçemediğini gözlemledim. Uzun lafın kısası burada en şanslı ismin ATAÇ GIRL olduğuna inanıyorum. Sprinter yapısı ile GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

5.AYAK: Mesafede başarılı koşan safkan 1-WARHEAD 2.04.45’lik derecesi ile favorimdir. Sorunları giderilen 6-SIGHT SEERS uygun grupta ve mesafede iddialı isimlerdendir, azalan kilosu ve uzayan mesafede iddialı olabilecek 4-SANGIRA önereceğim isimler olacaktır.
6.AYAK: Zorlu H-14 mücadelede 4 safkana yer vereceğim zorlu mücadelede sıralamaya bırakmak istiyorum.
DİYARBAKIR ALTILI OYUNU
10-2-4-8-3
6-5-9-4-10-11
5 TEK
9-6-2-5-8
1-6-4
8-5-10-4
Kupon tutarı : 72 TL’dir.
Bol şanslar dilerim.
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.