Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

21 Ocak Beygir.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda KIRMANŞAH (5) koşudaki favori isimdir.DAŞTANBEY (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BABA ATLI (1) ve ŞAHDEMİR (7) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki KALAYCIKAYA (6) ve İZPEK (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BAYMISTIK (10) ciddi rakipleri olacaktır.AŞK VE GÜL (4) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla ALTUNSARAY (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BURUKMERT (2) ciddi rakibi olacaktır.DEMİRCİEFE (3) ve ŞAHİNGÖZ (5) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Artan formuyla LOKOMOTİF (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DERHADIR (2) en yakın takipçisi olacaktır.DİZDAR BEY (4) ve AŞEMEZ (1) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki SEFİR BEY (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.NEW DAY (4) en yakın takipçisi olacaktır.DESVİ DANYA (3) ve VOLKANIMSIN (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: Formda olan ATES KUSU (1) koşudaki favori isimdir.THE MENTALIST (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.TAMGA (2) ve KING SAILOR (6) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu