Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

21 Şubat Beygir.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Aynı pistteki yarışlarında başarılı neticeler elde etmiş olan KUSURSUZ (8) ve MALTA ŞAHİNİ (9) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup son startıyla dikkat çeken FİSKAYA (5) ciddi rakipleridir. ÇETREFİL (10) ihmal edilmemelidir.

2.Koşu: Artan form durumuyla ONNUMARA (1) öncelikle şans verdiğimiz isim olup iyi formunu son startına da yansıtmış olan PAMUK NİNE (3) ve ekürili AŞK VE GÜL (8-10) ciddi rakipleridir. Etkili jokeyiyle BUĞRACAN (2) ihmal edilmemelidir.

3.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan MISS MELODY (2) ilk şanslı isimdir. Son startını ölçü almadığımız MASTAR KIZI (1) ciddi rakibi olup EYOTA (3) ihmal edilmemelidir. GUILTY PLEASURE (8) sonraki ihtimaldir.



4.Koşu: Aynı pistte start aldığı koşularda başarılı bir performans sergilemiş olan OĞLUM BERATIM (6) uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. SEFİR BEY (7) ve AKYILDIRIM (1) ciddi rakipleri olup JUST EAGLE (5) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Kum pist performansıyla dikkat çeken DAŞTANBEY (2), iyi form durumuyla LOKOMOTİF (6) ve son startını rahat kazanmış olan İMPARATOR (1) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. Etkili jokeyiyle KIZILTUĞ (5) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: İyi form durumunu son yarışlarına da yansıtmış olan GALLOP TO WEST (6), başarılı koşularıyla dikkat çeken EZBERBOZAN (7), kilo avantajıyla COCHABAMBA (5) ve kazandığı koşular sonrası formunu sürdüren MATİZ (3) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu