Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

21 Şubat Nesine.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Yarışı gereksiz yere çok gerilerde takip ettiği son 1200 metrelik kum koşusunda, düzlükten sonra dışarıya doğru açılarak yaptığı çok güçlü atakları ancak kendisine yakın aralarla 4.lük getiren Malta Şahini’nin bir türlü gerçek gücünü performansına yansıtamadığını düşünüyorum. Devam ettirdiği güzel durumu ve uyum içerisindeki binicisiyle şeytanın bacağını kırmasını beklediğim safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 9 // 8-3

2. Koşu: Gücü sınırlı ve bir o kadar da formsuz isimlerin bir araya geldiği oldukça zorlu bu ayağa dikkat edilmesi taraftarıyım. Uygun kilolu Arashan, yeni yeni kendini bulan Onnumara, eküri destekli Aşk Ve Gül, formunu geliştirme çabası içerisindeki Esmer Efe ile açıklarını kapatan Buğracan her ne kadar ön plana çıksalar da, bu ayağın kapatılması taraftarıyım.

SIRALAMAM: 11-1-8-9-2-5-7-6-3

3. Koşu: Bir süre aradan sonra katıldığı ilk startında tatminkar bir 2.likle ayrılan Miss Melody, lehine pist ve mesafede kuponlara öncelikli yazılmalı. Güzel bir form sıçraması gösteren Eyota, kısa sprintini sonlara saklaması halinde ekibinin yüzünü güldürecektir. Uzundaki başarısız son koşusunu gücüne ölçü almadığım Mastar Kızı, tam mesafesinde devreye girebilecek yetenektedir. Aşama kaydeden Ocean Seraph ve bomboş kilolu Guilty Pleasure en küçük bir hatayı affetmeyecekler. Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Secret Mountain’in eli kulağında olduğu gözlerden kaçmıyor. Bir süre istirahat eden Cuba Libre, dinçlikle beklentilerin üzerinde koşabilir.

SIRALAMAM: 2-3-1-4-8-11-8



4. Koşu: Üst üste kazandığı son koşularındaki kusursuz durumunu aynı titizlikle koruyan ve uzayan mesafelerde çok daha ciddi rakipler arasında söz sahibi olabileceğini düşündüğüm Oğlum Beratım’ı adeta bütünleştiği pilotuyla günün ikinci teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 6 // 1-7

5. Koşu: Stilli rakiplere rağmen oldukça güzel bir hazırlık devresi geçiren Lokomotif, muhafaza etiği durumuyla başta şans verdiğim safkandır. Yükselişini sürdüren Tunahanbey ve koşunun sert tempoda gidecek olması lehine Sezar göz ardı edilmemeli. Kazanarak moral bulan İmparator, inatçı karakteriyle bilinen Daştanbey ve eski gücüne ulaşma çabası içerisindeki Kızıltuğ kollanılması gereken diğer isimlerdir.

SKIRALAMAM: 6-8-7-1-2-5

6. Koşu: Her geçen gün artan bir kondisyona sahip bulunan Gallop To West, formunda önemli derecede gelişmeler mevcut James Bond, istim üzerine getirilen Magiko ile ard arda kazanmayı bilen Matiz öncelikli değerlendirmeye alınmalı. Ufak tefek sorunları halledilen Apiko Dora, dereceli galoplarla hazırlandığı sınavında ters bir sonuçla ayrılabilir. Gücü nispetinde etkili koşan Cochabamba ise rakiplerinin eksiklerinden istifade edecektir.

SIRALAMAM: 6-14-15-3-2-5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu