Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriSporx.comTahminler

21 Şubat Sporx.com ADANA At Yarışı Tahmini, Yorumları, Altılı Kuponu

Günün ilk ayağı oldukça zor gözüküyor. Rİsk alarak burada bir safkanı tek bırakacağız. Yarış hayatının ilk iki koşusunda da yakın ara tabela dışı bitiren ve bu koşu için yaptığı galoplarında güzel dereceler elde eden BEKMEZCİNİN OĞLU, yatkın olduğu pistte bugün kazanarak ilgililerinin yüzünü güldürebilir. Çift bankolu şablonumuz içinde günün ilk bankosu olarak değerlendireceğiz. 

Adana programında günün ikinci ayağında ise bir Satış koşusu var. Mesafede biraz uzun gibi gözükse de süratli stili bilinen ve startta oyalanmaması durumunda bugün kazanabilecek durumda olan ONNUMARA, binicisi hata yapmazsa burada kazanabilir. Risk alarak çift bankolu şablonumuz içinde günün ikinci bankosu olarak değerlendireceğiz. 

Adana programında bugün daha düşük bütçeli veya alternatif bir şablon deneyecek yarışseverler ise günün son ayağına yönelebilir. Son galobunda beğenilen ve 25.7 R yaparak bu koşuda söz sahibi olabilecek olan COCHABAMBA, son ikinciliğinde de dikkat çekmişti. Küçük kuponlar veya alternatif şablonlar için burada farklı bir banko olarak değerlendirilebilir.

Eko Kupon: 3 / 1 / HEPSİ / HEPSİ / 1-2-3-4-5-6-7-8 / 5

Normal Kupon: 3 / 1 / HEPSİ / HEPSİ / 1-2-3-4-5-6-7-8 / 2-5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu