Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

16 Mayis Beygir.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda RUSGELİN (7-11) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SORGUNASLANI (4) en yakın takipçisi olacaktır.CENNET KIZI (6) ve ALAGEYİK (5-9) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Artan formuyla AKARÇAY (3) koşudaki favori isimdir.BAŞPEHLİVAN (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ERKMEN (5) ve OLGUNABİ (7) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla GRAYEMPIRE (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SEFİR BEY (2) ciddi rakibi olacaktır.BROTHER GROWS (3) ve ORANGE BLOSSOM (8) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki OCEAN SERAPH (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.GUILTY PLEASURE (5) en yakın takipçisi olacaktır.HÜRKUŞ (3) ve TENERIFE (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Formda olan MASALCI (9) koşudaki favori isimdir.ÖMERFARUK (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.KARABERK (3-6) ve JAPONBEY (2) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla BOZTEPEBEYİ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.HARPUTHANI (3) en yakın takipçisi olacaktır.BURUKMERT (2) ve BURGAÇ (5) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki BORDONARO (5) koşudaki ilk şanslı isimdir.ATES KUSU (1) en yakın takipçisi olacaktır.HUMBARA (2) ve MADIBA (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: İyi formuyla PERCEPTION (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GINA MONTANA (9) en yakın takipçisi olacaktır.SENOŞ (1) ve BRIGITTE (6) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu