Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

18 Mayis Beygir.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda BENYOĞUM (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.PARPALİ (7) en yakın takipçisi olacaktır.BABAEMİR (1) ve ÖZYEL (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: Formda olan YETİM AHMET (5) koşudaki favori isimdir.YELTAY (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.TUMBULBEYRUT (4) ve EYMENAT (6) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla DESOLATOR (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.EL HAMSE (2) en yakın takipçisi olacaktır.KUTLUKIZ (12) ve VASILY (11-3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki ONURKAN (2) ve BEDDISH (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MANTICORE (6) en yakın takipçileri olacaktır.AĞA BAKIRTAŞ (1) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: Artan formuyla BENAZİR KIZ (2-9) koşudaki ilk şanslı isimdir.IRKIM (6) en yakın takipçisi olacaktır.SEYYAHKIZI (1) ve KARAGÜLÜM (10) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi formuyla AYRTON (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.WIN THE WEST (3) en yakın takipçisi olacaktır.HAS YAĞIZ (5) ve MISTER RAIN (2) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki GÖLCÜK ASLANI (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.KARAESER (4) en yakın takipçisi olacaktır.BAHARŞAH (2) ve VİCDANSIZ (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: İyi formuyla BEYNAM (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FLETA (14) en yakın takipçisi olacaktır.UHTI PUHTI (12) ve JIDICIOUS (6) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu