İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

30 Haziran Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: İyi form durumunu son startına da yansıtmış olan KIRKPINAR (2) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Son yarışlarını ölçü almadığımız BİÇER (1) ciddi rakibi olup artan form durumuyla BİLGEKURT (3) ve MERCANLI (4) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.Koşu: Artan formunu son yarışlarına da yansıtmış olan RYAN AREL (2) ilk şanslı isimdir. Son startını ölçü almadığımız BLACK WASP (3), son koşularıyla dikkat çeken PAN REKA (5) ve iyi bir form yakalamış olan BEHRAMKALE (1) ciddi rakipleridir.

3.Koşu: Aynı pist ve mesafeli son startını rahat kazanmış olan TRANSİT (5) birinciliğe en yakın isimdir. Uzun aradan sonra start alacak olan TOROSDAĞI (8) ve iyi bir form yakalamış olan ŞEHLEVENT (4) ciddi rakipleri olup KARAÇAM (9) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Start aldığı iki koşuda da başarılı bir performans sergilemiş olan YADIGARIM (15) devam eden form durumuyla ilk şansa sahiptir. Son yarışıyla dikkat çeken ETYOPYALI (4) ciddi rakibi olup OLTACI (11) ihmal edilmemelidir. Ekürili TUĞALP (13-12) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Aynı pistte start aldıkları son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan SIERRA MAESTRA (5) ve WIN STAR WIN (6) birlikte şans verdiğimiz isimler olup etkili jokeyiyle ÇIĞ (9) ciddi rakipleridir. Son startını ölçü almadığımız AZRACIM (2) ihmal edilmemelidir.

6.Koşu: İyi form durumunu kum pistteki son yarışlarına da yansıtmış olan NAMTAR (1), başarılı yarışlarıyla dikkat çeken QUEEN OF SILVER (4), KRIS ANGEL (3) ve tecrübeli jokeyiyle start alacak olan BLUE KING (2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

7.Koşu: Aynı pistteki tek startını rahat kazanmış olan ekürili NURİŞ (1-3) uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken DÜŞLEM (4) ciddi rakibi olup YABANKIZ (8) ve son koşusunu ölçü almadığımız MEGNEGİGÜLÜ (2) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan BAYKOÇ (3) ve artan form durumuyla BABASELVER (2) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup son startıyla dikkat çeken AKINSOY (1) ciddi rakipleridir. Etkili jokeyiyle ERGİNSOY (7) sonraki ihtimaldir.

9.Koşu: Kazandığı yarış sonrası formunu sürdüren ASTRONOT (3) ve istikrarlı koşularıyla dikkat çeken AKSAKAL (2) birlikte şans verdiğimiz isimler olup son startını ölçü almadığımız ALİNAZİK (1) ciddi rakipleridir. ANADOLU HİSARI (6) ihmal edilmemelidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu