İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

30 Haziran Nesine.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin mücadele verdiği son koşularında çok daha formda rakipler arasında koşarak adından bahsettirmeyi başaran Kırkpınar, süratli yapısı ve inatçı yarış karakteriyle başta şans verdiğim safkandır. Gücü oranında etkili koşabilen ve dişine göre rakipler arasında mücadele veren Biçer, en az favori kadar şanslı konumda. Bir yarışı diğerini tutmasa da, koşunun tempolu gidecek olması lehine Mercanlı, sonlardaki güçlü ataklarıyla sonuca ulaşabilir.

SIRALAMAM: 2-1-4

2. Koşu: Birbirinden başarılı son koşuları ardından Çarşamba sabahı iç piste yaptığı 800/52 – 400/25.8 R galobunda pırıl pırıl bir görünüm içerisindeki Ryan Arel, etkili pilotu idaresinde şeytanın bacağını kırmaya çalışacaktır. Formunu önemli ölçüde geliştiren ve idman pistinde de yeşil ışık yakan Pan Reka, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde gruba üstünlük sağlayabilir. Önde temposunu bozacak rakiplerinin olmayışı şansını yükselten Behramkale, sağlam kuponlara eklenebilir.

SIRALAMAM: 2-5-1

3. Koşu: 205 gün aradan sonra katıldığı 1500 metrelik sentetik pist koşusunda, startla birlikte ön tarafta sert bir tempo kuran ve fotoya kadar hiçbir rakibini yaklaştırmayarak zorlanmadan 1.41.69’luk derecesiyle kazanmayı bilen Transit, ne denli kabiliyetli bir safkan olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Çarşamba günkü 800/55.8 – 400/28 R galobunda da oldukça sıhhatli görünen safkan, uyum sağladığı binicisiyle yine çıktığı gibi bitirme uğraşı verecektir. Sentetik pist performansı gayet parlak Şehlevent ile sorunları halledilen Torosdağı favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girebilirler.

SIRALAMAM: 5-4-8

4. Koşu: Koştukça üzerine koymaya başlayan ve tamamladığı hazırlıklarında da bir o kadar beğenimi toplayan Etyopyalı, başta şans verdiğim taydır. İdmanlarındaki kusursuz görüntüsünü ilk iki çim yarışına yansıtamayan Kocaçınar, takıları çıkarıldığı bu sınavından beklentileri karşılayabilir. Pist ve mesafedeki en iyi dereceye sahip formda Yadigarım, sonlardaki güçlü ataklarıyla bu kez ekibinin yüzünü güldürmeye çalışacaktır. Büyük bir hayal kırıklığı yarattığı ilk yarışını kesinlikle gücüne ölçü almadığım ve istirahat döneminin kendisine çok iyi geldiğini belirtmek istediğim Karkamış, kuponlardaki yerini muhakkak almalıdır. Gücü oranında başarılı koşabilen Güneydoğulu, tabela sonlarındaki son koşuları tatminkar Oltacı, bu kez pisti çok daha iyi tanıyacak olan Moskova Ateşi ile eküri destekli Tuğalp zorlu koşuda daha sonra değerlendirmeye alınabilir.

SIRALAMAM: 4-9-15-8-6-11-10-13

5. Koşu: İştirak ettiği son 1100 metrelik çim koşusunda, düzlükten sonra orta kulvara kayarak yaptığı düzgün ataklarıyla Storm Sea Swell’in hemen 2 boy gerisinde başarılı bir 2.likle ayrılan Sierra Meastre, son koşularına oranla daha elverişli rakipler arasında sprint mesafesini ayarlaması halinde kazanması normal sonuç olacaktır. Kazandığı yarışı ardından idmanlarında sergilediği derecelerle de dikkat uyandıran Win Star Win ile bu grupla baş edebilecek yetenekteki Gülan Binda favorinin etkisiz kalması halinde söz sahibi olacaklardır.

SIRALAMAM: 5-6-1

6. Koşu: Yarışı önlerde kabullendiği son 1400 metrelik sentetik pist koşusunda, düzlükten sonra binicisinin teşvikleriyle liderliği aldığı anda bu kez dışından diri gelen Urfa Gülü’ne fotoya yakın çok az farkla boyun eğen Namtar, bu gün için biraz daha sabırlı olması halinde mesafesinde adını birinciliğe taşıyacaktır. Galobunda ve sprintinde de oldukça beğenimi kazanan safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 1

7. Koşu: Rakiplerine nazaran ağır kilo taşıyacak olmasına rağmen form durumu gayet başarılı Nuriş, ekürisinin de yardımı ile gruba üstünlük sağlayabilir. 1000/1.08.5 – 400/27 R yarış galobunda kusursuz bir tablo ortaya koyan Ulukız ile yarışın gidişatına göre koşan Yabankız favorinin ilk etaptaki takipçileridir. Sentetik piste katıldığı 3 startından 2’sini kazanan ve bir diğerinde 2.likle ayrıldığı gözlerden kaçmayan Megnegigülü, sevdiği piste başarısız son yarışlarını unutturmaya çalışacak. Kabiliyetli bir tay olan Düşlem ile bu grupla baş edebilecek seviyedeki Goncanur fazlaca ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 1-7-8-2-4-5

8. Koşu: Sentetik ve çimdeki son iki yarışını da bu grup için başarılı sayılabilecek 3.lüklerle ayrılan Baykoç, tecrübesini konuşturarak birinciliğe uzanabilir. Olumlu tedavisi ardından idmanlarında çok farklılaşan ve bu kez DİLBAĞI takılan Yalazınoğlu, bu havasını performansına yansıtması halinde koşuya ağırlığını koyacaktır. Gücü oranında başarılı koşabilen Babaselver, bu ikiliden sonra düşünülebilir.

SIRALAMAM: 3-13-2

9. Koşu: Sabırlı bir bekleme yaptığı son 2000 metrelik sentetik pist koşusunda, son 200’den sonra aralardan çıkarak yaptığı kuvvetli ataklarıyla yarışı lehine çevirmeyi bilen Astronot, son kez Çarşamba sabahı gerçekleştirdiği 800/55.4 – 400/27.6 R galobundaki kolaylığıyla formundaki artışın devam ettiğini bir kez daha kanıtlamış oldu. İzmir’deki başarılı son yarışı ile istim üzerine getirildiğini kanıtlayan Anadolu Hisarı, uygun sıkleti ve uyum içerisindeki aprantisiyle en az favori kadar şanslı konumda. Sorunlarından dolayı aralıklarla koşan Aksakal, bu haftaki çalışmalarını çok beğendiğim Dalicim ve son yarışında ciddi bir ara kapatan Baba Rahmi hatalardan istifade edeceklerdir.

SIRALAMAM: 3-6-2-4-11

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu