İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

2 Temmuz Nesine.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Güne oldukça zorlu bir koşu ile başlayacağımızdan dolayı; Ucanahmet, Kral Sensin, Derin Didem, Kibarım, Ceviz ile Kışkırtan sırası ile değerlendirmeye alınmalıdır.

SIRALAMAM: 5-3-7-9-6-2

2. Koşu: Startla birlikte iyi bir tempo kurduğu son 1900 metrelik çim koşusunu yanına hiçbir rakibini yaklaştırmadan 1.57.74’lük derecesiyle kazanmayı bilen Gravas, aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır. Safkanı sizlere tek olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 2

3. Koşu: Güç ve performans olarak rakiplerinden oldukça sıyrılan Reco ile Skynet arasında sıkı bir çekişme bizleri bekliyor. İkili arasında en az hata yapan taraf koşunun galibini belirleyecektir.

SIRALAMAM: 1-2

4. Koşu: Çimde mücadele verdiği iki yarışı da oldukça parlak Özgüzel, uygun kilosu ve güzel hazırlıklarıyla bir adım öne çıkmakta. Kısa bir süre dinlendirilen Kaptan Evo ile formunda kıpırdamalar mevcut Akan Yıldız favorinin sert takipçileri. Cangözü ve Armin Yıldızı geniş kuponlar için düşünülebilir.

SIRALAMAM: 11-4-6 // 8-7

5. Koşu: Sürekli tabela içerisinde dolaşan Özgürünoğlu, önde tempolu gidecek olan yarışta yine adından bahsettirecektir. Bu tip mesafelerde çok daha etkileyici koşabilen Uçan Martı, gözden uzak tutulmamalıdır. 4/3 yaptığı başarılı aprantisiyle Zatı Şah, kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Açıklarını kapatan Gökaltay ile start sorunu halledilen Çahan her an devreye girebilecek yetenekteler.

SIRALAMAM: 5-12-3-4-1 // 2-6

6. Koşu: Yarış seçilerek koşturulan ve form durumu üst düzeydeki Patroniçe, muhafaza ettiği güzel formuyla yine çok şanslı. Eksik koşması halinde karışacak olan ayakta; Canım Mira, Kabakçı, Şevalabla, Pelikan ve Görkembey üst sıralar için kıyasıya kapışacaklardır.

SIRALAMAM: 12-3-4-2-11-9

7. Koşu: İstanbul ve Ankara’da çok daha ciddi rakipler arasında koşarak adından bahsettirmeyi başaran Altıncı His, ilk kez çıkacağı İzmir pistini yadırgamadığı takdirde kazanacaktır. Safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 2

8. Koşu: Değişen etkili pilotu ve takılan DİLBAĞI ile Detay’dan oldukça iddialı bir koşu çıkarmasını bekliyorum. İstim üzerine getirilen Datçalıkız, en az favori kadar şanslı konumda. Tecrübe kazanan Kalpkıran ile yükselişteki Yoran Gülü ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 2-5-8-10

9. Koşu: Lehine pist ve mesafede mücadele veren Wild Heart ile bu grupla baş edebilecek güçteki Erendira kuponlara öncelikli yazılmalı. Quick Step, Golden Ok ve Mint Copy sürpriz uğraşı verecekler.

SIRALAMAM: 3-1-6-4-9

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu