Ankara TJK At Yarışı Tahminleri, Banko TahminlerTahminler

4 Temmuz Gökhan Deveci ANKARA Altılı Tahminleri, Analiz ve Yorumları

GÜNÜN TEKLERİ SHUTKA VE ORANGE BLOSSOM 

1.AYAK: 3 yaşlı İngiliz Maiden mücadelesinde son koştuğu yarışında içeriden çok diri gelen o günkü 3.lüğünü çok beğendiğim 2-KARA SABRİ favorim. Bu safkan rakipleri arasında 1400 çimde 1.24.79’luk en iyi dereceye sahip. En ciddi rakibi ise eli kulağında olan ve son kum yarışındaki 2.liği tatminkar 800/49,7 24,0 R yarış galobunda beğendiğim 5-UNDAUNTED olacaktır. Daha sonra rakipleri sırasıyla 4-UHTI PUHTI, 7-CARNAVAL, 9-DESTİNG STORM, 10-ONEANDONLY bu ayak için bu safkanlar yeterli olacaktır.

2.AYAK: Kısa mesafelerin başarılı ismi formda safkan 1- THE DAUGHTER SUN öncelikli safkanım. Rakipleri son yarışı ölçü olmayan 9- MISS ELENİ, süratli safkanlar 3- KÜÇÜK MATRA ve 2- DESTİNO, bombam ise 322 gün start almayan İstanbul’da açık yarış kazanan kalitesi ile 8- KAİNAT birlikte değerlendirilmeli. 

3.AYAK: 3 ve yukarı İngiliz Handikap 17 kum yarışında son yarışını ölçü almadığım formda safkan 5-SHUTKA’yı GanyanTime takipçilerine banko olarak öneriyorum. Kum pistte 7 kez start alıp 4 kez kazanan, son yarışında rakibi ile arasındaki 9 kiloluk fark nedeniyle ikincilikte kaldığını düşündüğüm o gün için gayet başarılı bir performans sergileyen safkan normale dönen sikleti ile koşuya ağırlığını koymasını bekliyorum. 

4.AYAK: Daha zorlu gruplarda start alan ve sevdiği Ankara pistine dönen uygunlaşan rakipleri yanında güle oynaya kazanmasını beklediğim 1-ORANGE BLOSSOM GanyanTime takipçilerine günün 2. Bankosu olarak öneriyorum.

5.AYAK: Bu pist ve mesafede rakiplerinden daha iyi performansa sahip 3-LAGRIMAS  ve 6- VASILIY başta önereceğim safkanlardır. Bu sefer şansını Ankara’da deneyecek olan 2- HASHTAG, etkili yarış beklediğim 1- EL HAMSE, sıkı takibimde olan güç orjini ile 12- WANNABE, sürprizde ise 9-LUSH LİFE bu ayak için önereceğim safkanlardır.

6.AYAK: Günün kapanış ayağında eküri koşma avantajı ile 9- BEŞİRYILDIZ’a ilk şansı veriyorum. En ciddi rakibi ise grubun tecrübeli ismi 2- TUNAHANBEY dikkate alınmalıdır. Daha sonra sırasıyla 1- ANADOLUKAN, 3- YÜREĞİM, 4- BURÇAKHAN, 8- ATOMBOMBASI önereceğim diğer saflanlar olacaktır. 

Herkese bol şans. Şansınız ve bahtınız açık olsun.. 

ANKARA ALTILI TAHMİNİ 

1.Ayak: 2,5,4,7,9,10
2.Ayak: 1,9,3,2,8
3.Ayak: 5
4.Ayak: 1
5.Ayak: 3,6,2,1,12,9
6.Ayak: 9,2,1,3,4,8

Kupon Bedeli : 64.8 TL

BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu