Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

6 Temmuz Beygir.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Son koşusunu kazanan ERSÖZLÜ (2) favorimizdir. sevdiği mesafesinde MATALON (1) favorinin ciddi rakibi olup; ZEUS (4) ve İBRA (7) hata affetmeyecek isimlerdir.

2.Koşu: on koşusunda beğenilen BAŞPEHLİVAN (3-6) favorimizdir. İyi durumu ile YÜKSELİM (5) favorinin ciddi rakibi olup; DAŞTANBEY (4) ve MARİSSA (2) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Son koşularını kazanan OCEAN GODDESS (5) ve İLKNUR SULTAN (1) birinciliğin güçlü adayları olup; CANPETEK (2) ve TO BE BY YOUR SIDE (4) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

4.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile CİVANIM (3) ve HAFO (8) birinciliğin güçlü adayları olup; AKON (1) ve GUST OF WIND (4) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız YARIŞINKIZI (3) favorimizdir. İyi durumu ile SEHERİNSESİ (2) favorinin ciddi rakibi olup; SEDAHANIM YAVRUSU (1) ve BALDAĞI (4) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

6.Koşu: Uygun bir grup bulan MİRZALAĞA (1), son koşular ölçü olmması gereken HARPUTHANI (2), çim pisti seven BEYBARAN (5) ve son iki koşusundan sonra kazanacak kıvama gelen TİLKİ (3) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

7.Koşu: Son koşusunu kazanan HAS YAĞIZ (1) favorimizdir. İdeal mesafesinde CARACAS (2) favorinin ciddi rakibi olup; LADY TULPAR (6) ve JIDICIOUS (4) hata affetmeyecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu