Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

8 Temmuz Gökhan Deveci ANKARA Altılı Tahminleri, Analiz ve Yorumları

Günün teki YILMAZBAŞAR

1.AYAK:Eküri koşma avantajı ile son yarışındaki ikinciliği tatminkar olan 6-BİLGEPRENSES’e ilk şansı veriyoum.Rakipleri ise,10- RUSGELİN,4-KARABERK olacaktır.Bu üç safkanın mücadelesi koşunun birincisini  belirleyecektir.

2.AYAK:İstenilen yarışlarını henüz yapamayan takibimdeki 2- ANKARALI ilk tercihim.En ciddi rakibi 1-MAGFELLOW olacaktır.Geniş oynayanlar için 5- ZEALOUS LİNE,6-I SAW THE SUN,7 LADY KRAKOW bu ayakta birlikte değerlendirilmeli.

3.AYAK:Son çim yarışını ölçü almadığım ve  Ankarada koşmuş olduğu iki kum yarışında birincilik  elde eden 1-ÇIRAK favorim.Kaba kumda iyi koşmasını beklediğim 5-MEGNEGİGÜLÜ,Adana’dan formda gelen 2-İPEKÇİHAN,A.ÇELİK start alacak olan ve  idmanlarında sergilemiş olduğu 400/26.8 galobunda dikkatimi çeken 7-CÖMERT ÇOCUK bu ayak için yeterli olacaktır.

4.AYAK: 3 Yaşlı İngilizlere ait Handikap 15 mücadelesinde,geçen yarışında ısrarla önerdiğim takibimdeki safkan 5-MATİZ yarış içersinde yaşamış olduğu talihsiz olaydan sonra yarışı derecesiz bitirmişti.Safkan o yarışında startla birlikte 4-5 boy önde iken dışarıya doğru savrulup jokeyini düşürmüştü.Bugün Ö.YILDIRIM’a teslim edilen safkan  öncelikli tercihim.Rakipleri,1-HÜRKUŞ,2- GALLOP TO WEST,3-FAMİLY JOY,4-APIKO DORA,8-ÖZDEMİR,9- SİNABUNG bu ayakta sırası ile önereceğim safkanlar olacaktır.

5.AYAK:ilk startında sonlarda yaptığı güçlü sprinti  ile dördüncü olan  5- KORYİĞİT favorim.İlgilileri bu sefer işi şansa bırakmayıp H.KARATAŞ’a teslim ettikleri 1-ARTUKLU en ciddi rakibi olacaktır.Bu iki atın koşması halinde 2- CEVHER,6-İSAKIZI,7-KARACAGÜZELİ,8-KIZIM ÖZÇELİK devreye girecektir.

6.AYAK: 75 günlük aradan sonra start alacak olan safkan dinç gireceği bu koşuda ,daha önce geride bıraktığı rakipleri  yanında 800/54.5 galobunda süper durumda görünen 8-YILMAZBAŞAR’ı ganyantime takipçilerine banko olarak öneriyorum.

Herkese bol şans

ANKARA 1. ALTILI TAHMİNİ 

1.AYAK:6,10,4
2.AYAK:2,1,5,6,7
3.AYAK:1,5,2,7
4.AYAK:5,1,2,3,4,8,9
5.AYAK:5,1,2,7,8
6.AYAK:8

Kupon Bedeli : 126 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu