İzmir TahminleriTahminler

9 Temmuz Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda ELNARA (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.KAYA LOGOSU (1) en yakın takipçisi olacaktır.NOEL MARKET (4) ve YOSELINDA (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: Formda olan ARNAVUT BEYİ (2) koşudaki favori isimdir.TOLGAHAN (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.HECTOR (3) ve CEREMONY (1) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla HARZEMŞAHLI (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.HORASANGÜNEŞİ (4) en yakın takipçisi olacaktır.MUHRİP (1) ve AŞKARBEY (3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki PETTIT BLUE (6) ve WARM BLOODED (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.OIL KING (5) en yakın takipçileri olacaktır.KARŞIYAKARÜZGARI (4) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla GÖKALTAY (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.EYVAH UZUN MEHMET (1) en yakın takipçisi olacaktır.SONKALELİM (3) ve ZATI ŞAH (4) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki SON VURGUN (2) ve DEMİRSEMA (5) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.WRITE TO ELLIE (1) en yakın takipçileri olacaktır.KALIMITA (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

7.Koşu: Formda olan KADERİN OĞLU (4) koşudaki favori isimdir.NESSU MOSA (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.DITMAS DRIVE (9) ve ROYAL BLAST (6) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Artan formuyla DYMAXION (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.AKOYA PEARL (8) en yakın takipçisi olacaktır.GALLOPING LORD (2) ve GREEN PUSS (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu