İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

9 Temmuz Nesine.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Sürekli birbirlerini geride bırakabilen safkanların arasında bir de kilo farklarının olması yarışı iki kat daha zorlaştırıyor. Benim sıralamam; Yiğitsoy, Kırtoprak, Horasangüneşi, Harzemşahlı, Esrar Dede, Özgürünoğlu ile Aşkarbey şeklinde olacaktır.

SIRALAMAM: 10-5-4-7-9-11-3

4. Koşu: Geçtiğimiz hafta çok daha formda rakipler arasında katıldığı 1400 metrelik kum koşusunda başarılı bir 4.lük çıkaran Petit Blue ile iyi bir form tutturan Warm Blooded eşit şanstalar. Karşıyakarüzgarı ise sürpriz uğraşı verecektir.

SIRALAMAM: 6-8 // 4

5. Koşu: Sürekli artan bir kondisyona sahip Gökaltay başta olmak üzere; Sonkalelim, Zatı Şah, Zaferimol, Saygon ile Eyvah Uzun Mehmet sizlere önerebileceğim en şanslı safkanlar.

SIRALAMAM: 9-3-4-12-2-1

6. Koşu: Ağır kilolu son yarışını az farkla kaybeden Son Vurgun, mesafesinde ve bu kez kilo kiloya çok daha iddialı olacaktır. Yarışın süratli gidecek olması lehine Write To Ellie, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde gruba üstünlük sağlayabilir. Form durumu parlak Demirsema ile istim üzerine getirilen Kalimita en küçük hatayı affetmezler. Storm Track ve Pınar Sultan sonraki ihtimaller.

SIRALAMAM: 2-1-5-7-4-6

7. Koşu: Bu grup için başarılı sayılabilecek son koşularıyla oldukça ön plana çıkan ve tamamladığı hazırlıkları da tatminkar Kaderin Oğlu, vasat rakipleri yanında kazanmaya çok yakın. Safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 4 // 6-5

8. Koşu: Süratli yapısı ve inatçı karakteriyle Dymaxion, devam ettirdiği güzel durumuyla çok şanslı. Tabela diplerindeki yarışlarında yeşil ışık yakan Green Puss ve kondisyonunu sürekli geliştiren Fairy Fast favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girecektir.

SIRALAMAM: 1-3-7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu