İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

22 Eylul Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Aynı pistteki başarılı koşularıyla dikkat çeken CERSEI (4) tecrübeli jokeyiyle ilk şansa sahiptir. İyi form durumlarıyla İSMİHAN (1) ve YAYLALI (3) ciddi rakipleri olup SAGAMI (7) ihmal edilmemelidir.

2.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan GALİÇYA (4) ilk şanslı isimdir. İlk startıyla dikkat çeken İZYAZ (5) ciddi rakibi olup ESERALP (2) ihmal edilmemelidir. DRAGUNA (10) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: Aynı pistteki başarılı performansıyla dikkat çeken ELLIANNA (5) kazanmaya en yakın isimdir. Uyumlu jokeyiyle BUSE KIZI (1) ciddi rakibi olup GÜMÜŞ KAFES (3) ve LADY STONEHEART (6) ihmal edilmemelidir.

4.Koşu: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız THOR (5) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Usta jokeyiyle İLGİLGE (2) ciddi rakibi olup ŞAHİN TEPESİ (4) ve METECİK (3) ihmal edilmemelidir.

5.Koşu: Başarılı koşularıyla dikkat çeken DALTON (3), aynı mesafeli son startını ikincilikle tamamlamış olan GÖRÜNMEZ (10), MAVİ ATEŞ (5) ve ekürili TUĞALP (8-4) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

6.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız ZU HAT (6) ve son startını kazanmış olan DUKE OF KENT (1) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. CAPTAIN PITT (7) ciddi rakipleri olup SUHARRY (8) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Kum pist performansıyla dikkat çeken BITCOIN (1) tecrübeli jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. İyi form durumuyla LEXINGTON FIRE (4) ciddi rakibi olup GRAYEMPIRE (3) ve URASHAN (6) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan WILLPOWER (7) ilk şanslı isimdir. Aynı pistteki son yarışlarını kazanmış olan LUCKY MOMENT (3) ciddi rakibi olup MISS ELENI (4) ihmal edilmemelidir. FLASHING GIRL (8) sonraki ihtimaldir.

9.Koşu: Aynı mesafeli son startını rahat kazanmış olan BELEKİ (4) ilk şanslı isimdir. İyi form durumuyla LAGUNA LADY (3) ciddi rakibi olup GOLDINIADIS (2) ihmal edilmemelidir. MAHİR BEY (1) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu