İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

22 Eylul Nesine.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son koşularında gayet başarılı sonuçlarla ayrılan Cersei, muhafaza ettiği güzel durumuyla öncelikli düşünülmeli. Ankara’daki son yarışı bu grup için yeterli Sagami, istim üzerine getirilen İsmihan ile dengi rakipler arasında Uhti Puhti ihmale gelmezler. Uzun galobunda yeşil ışık yakan Makaracı Çocuk, kuponların olmazsa olmazlarından. İstikrarlı bir performansa sahip Yaylalı, gelişen kondisyonuyla göz ardı edilmemeli. Doha, My Number ile Kubi Dayı zorlu koşuda hatalardan istifade edecektir.

SIRALAMAM: 4-7-1-2-5-3-9-8-6

2. Koşu: Geçtiğimiz hafta Özgenhan ile birlikte yaptığı 1200/1.23.7 – 1000/1.09.3 – 400/27.2 R galobunu rakibinin yanında el oynatmadan gerçekleştiren Galiçya, son kez Çarşamba sabahı yaptığı 600/38.5 – 400/25.5 R süper dereceli sprintinde de kusursuz bir görünüm içerisindeydi. Formunu sürekli geliştiren ve uzayan mesafelerde çok daha iddialı olmasını beklediğim tayı riski sevenler tek bile yazabilirler. Gayet başarılı ilk sınavı ardından idman pistinde oldukça sıhhatli gördüğüm İzyaz, edindiği tecrübeyle favoriye zorlu anlar yaşatabilir.

SIRALAMAM: 4-5

3. Koşu: Startla birlikte ön tarafta iyi bir tempo kurduğu son 1400 metrelik sentetik pist koşusunda, düzlükten sonra dışından kolay gelen Funny Familliar’in tüm ataklarına fotoya kadar karşılık vererek kazanmayı bilen Ellianna, Pazartesi sabahı yaptığı 800/47.7 – 400/22.5 R galobunda fotoya artırarak girmesiyle çok daha iyi duruma ulaştığını da ispatlamış oldu. Sürekli üzerine koyan kabiliyetli kısrağı ilk şansı vermekteyim. Yarışı gereksiz yere çok gerilerde takip ettiği son 1200 metrelik çim koşusunda, 300’de 5.durumda iken dış kulvardan yaptığı kuvvetli atakları ancak kendisine 1.11.65’lik derecesiyle 2.lik getiren Lady Stoneheart’ın koştukça daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. İkili arasında en az hata yapan taraf koşunun galibini belirleyecektir.

SIRALAMAM: 5-6

4. Koşu: Çok zor kazanan bir safkan olmasına rağmen yarışın önde yüksek tempoda gidecek olması lehine İlgilge, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir. Tam bir istikrar abidesi olan Şahin Tepesi, devam ettirdiği güzel formuyla birinciliğin bir diğer güçlü adayıdır. Sentetik pist performansı oldukça etkileyici Thor, inatçı karakteriyle başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır. Uzun süreden beridir ilk kez böylesine uygun bir kiloyla sahaya çıkacak olan Metecik’in bu grupla baş edebilecek yetenekte olduğu kesinlikle unutulmamalı. Bursa’dan formda getirilen Esanadolu, hiçte yabancısı olmadığı piste en küçük bir hatayı affetmeyecektir.

SIRALAMAM: 2-4-5-3-1

5. Koşu: İştirak ettiği son 1300 metrelik sentetik pist koşusunda, yarışa çok iyi başlasa da binicisinin elle almasıyla yerini kaybeden Dalton, düzlükten sonra yaptığı ciddi ataklarıyla Can Tu Can ile arasındaki farkı her metrede eritmesine rağmen rakibine yetiştiremeyerek 1.28.58’lik derecesiyle başarılı bir 2.likle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta yaptığı 1000/1.07.8 – 400/26.6 R rekor dereceli galobu ardından, Çarşamba sabahı gerçekleştirdiği 600/38.7 – 400/25.7 R güzel sprintindeki genel görünümü oldukça beğenimi toplayan tayı sürekli üzerine koyması sebebiyle sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 3 // 5-2-1-10-8-11

6. Koşu: Kaba kumda ve ilk kez çıktığı Bursa’daki son sınavında, binicisinin yoğun uğraşlarına rağmen bir türlü kendisini yarışa vermeyerek oldukça gerilirde tamamlayan Zu Hat, tekrar döndüğü İstanbul’daki çalışmalarında sıhhatli görünüyor. Sevdiği pist ve mesafede etkisiz son yarışındaki izleri silmeye çalışacaktır. Yarış kazanarak moral bulan ve idman görünümü oldukça iyi Duke Of Kent, öndeki kapışmalardan son yarışında olduğu gibi en iyi şekilde yararlanacaktır. Bursa’da gördüğü koşuları ardından bu aralar çok farklılaşan Kechice, önde kuracağı temposuyla bir beyaz bayrak ayna yarışı çıkarabilecek yetenektedir. Hücumda geç kaldığı geçtiğimiz haftaki sınavından 2.likle ayrılan Captain Pitt, aynı hataya düşmediği takdirde şeytanın bacağını kırabilir. Formunda gözle görülür gelişmeler olan Yağızınoğlu, kısa sprintini sonlara saklaması halinde koşunun tatlı sürprizini gerçekleştirebilecek yetenektedir.

SIRALAMAM: 6-1-3-7-5

7. Koşu: 61 kiloyla uygun rakipler arasında katıldığı son 1500 metrelik sentetik pist koşusunu 1.30.54’lük derecesiyle zorlanmadan kazanan Bitcoin, uzayan mesafelerde çok daha iddialı koşabilen bir safkan. Form durumu oldukça etkileyici Lexington Fire ile sentetik pisteki iki yarışını da beğendiğim Grayempire favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir.

SIRALAMAM: 1-4-3

8. Koşu: Son virajdan 250’ye kadar bir türlü kendisine düzgün sprint yapabilecek kulvar bulamayarak oldukça zaman kaybettiği son 1500 metrelik sentetik pist koşusunda, 200’den sonra aralardan çıkarak yaptığı güçlü ataklarıyla Lady Derya’yı yakaladığı gibi geçmeyi başaran Flashing Girl, kusursuz bir tablo ortaya koydu. İlk kez böylesine ciddi rakiplerle koşacak olsa da, uygun kilosu ve tempolu gidecek olan yarışta kısrağı ilk şansı veriyorum. Sabahın çok erken saatlerinde muntazam bir şekilde hazırlanan Lucky Moment, dinç gireceği koşuda üst sıralardaki yerini zorlayacaktır. Yarış seçilerek koşturulan kalite safkan Willpower ile Ankara’dan oldukça iyi durumda gelen Kainat hatalardan en iyi şekilde yararlanacaklar.

SIRALAMAM: 8-3-7-2

9. Koşu: Sürekli birbirlerini geride bırakabilen safkanların mücadelesine sahne olacak sürprize açık günün son ayağında kilo farklarının da olması yarışı çok daha karmaşık hale getiriyor. Bu haftaki hazırlıkları oldukça iyi Mahir Bey, gösterişli kazandığı son sınavıyla Beleki, gününde olduğu zaman farklı koşabilen Laguna Lady, uzun galobunda beğenimi kazanan Goldiniadis ile bir türlü istenilen performansı gerçekleştiremeyen Irish Country sizlere önerebileceğim en şanslı safkanlardır. 

SIRALAMAM: 1-4-3-2-7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu