Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

19 Aralik Barış Düşmez ADANA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

Barış Düşmez tahminleri2. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesine sahne olacak günün 2. Koşusunun kapatılması taraftarıyım.

3. Koşu: Ahmet Çelik’in tercih ettiği 3 numaralı MATADOR KIZ favorimdir. Bu pistteki ilk startını gösterişli kazanan 8 numaralı VAVENDU en sert rakibidir.

4. Koşu: 3 aylık aranın ardından gördüğü yarışı tatminkar olan 3 numaralı BABABÜLENT daha iyi durumda gireceği koşuda maiden’a veda etmeye ilk adaydır. İdmanlarında ilgi çekici işlere imza atan 2 numaralı AREMBO ile geriye alınıp problemleri çözülen 6 numaralı EGESAL rakipleridir. 1 numaralı AKUSTİK sürpriz. 

5. Koşu: 1900 metre mesafede kazandığı son yarışıyla pist rekoru kıran 7 numaralı SERHANTAY, süper formu ve 8 kez koşup 6 kez kazandığı pistte favorimdir. 8 numaralı YILMABAŞAR, 1 numaralı AŞEMEZ ile 5 numaralı FİRİKYA favorinin eksik koşması halinde şansı artacak isimlerdir.

6. Koşu: Adana’ya geldikten sonra her yarış üzerine koyan, pist ve mesafenin en iyi derecesini elinde bulunduran 9 numaralı ÖZHABER SULTAN’ın, kantarmasını yakından tanıyan pilotu idaresinde kazanmasını bekliyorum.   

7. Koşu: Çok daha iyi netice alabileceği son koşusunda ataklarında geç kaldığı için tabela dışında kalan 14 numaralı SITAMUN, o yarışına oranla 500 metre daha uzayan mesafede sonlardaki etkili atakları ile kazanarak şeytanın bacağını kırabilir. 5 numaralı STRIKE HARD ile 6 numaralı AMERICAN SNIPPER en ciddi rakipleridir. 11 numaralı UÇAN HOLLANDALI ile 4 numaralı BY ZAZA daha sonra. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu