Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

2 Aralik Beyaz Bayrak KOCAELİ Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Analizleri

1. Ayak: Pedigri olarak pist ve mesafeye en uygun safkan olan ŞİMŞEK BEY için çok koşacağı yönünde duyum aldım. Rakipleri BLACK ZEMME, COLIMA, SALTBAE ve HALENAY.

2. Ayak: Son yarışında banko önerdiğim ve startta 25 boy oturan KILÇIK’ın peşini bırakmış değilim. Bu grubu geçecek gücü var. Son hayal kırıklığından sonra yanına at yazmak zorundayım. Nispeten sert grupta bekleneni veremese de, bu tür gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek ARSLAN PARÇASI, KILÇIK a ilk rakip. Tempolu kum koşularında hep iyi koşan BEYREK, tekrar uzun kuma dönen KORİK ve VELİAHTIM, eşit şansa sahip safkanlardır. Kendi temposunda götüreceği yarışı, sonlarda tempoyu pik yaptırarak kopartmaya çalışacak olan OĞLUM BARAN ve son yarışını kazanan BABA İLHAMİ diğer şanslı safkanlardır. Pimi çekilmiş bomba gibi şehir şehir gezen SULTANBATUR 4’lü Ganyana mahkum edebilir, DİKKAT!! 

3. Ayak: “FRENKLİ RÜZGARI” : Yarışı önlerde kabul edip sprintini kısa tuttuğunda hep iyi yerlere gelen safkan bugün için hem stil hem de güç olarak tam istediği gibi bir grup bulmuş gibi görünüyor. Formda jokeyi ve sonlardaki etkili atakları ile bu yarışı kazanacaktır.

4. Ayak: Henüz yarış karakterleri oturmamış tayların bu yarışında, çok ta ön plana çıkan bir ismin olmaması nedeniyle bu koşuyu kapatıyorum.

5. Ayak: “HAVAS”: Son yarışında start çıkışında tereddüt yaşayan, öne erken yürüyen son 200 de ise iki at arasında sıkışıp yarışı bırakan HAVAS’ın bu yarışını ölçü almıyorum. Bekleme yarışı yapıp kısa sprintle sonuç arayacak safkan uygun grupta kazanacaktır.

6. Ayak: Sıkıntılarından bir türlü kurtulamayan, iki ay geriye çekilip bir yarış gösterilen ve bu aralar idman pistinde kıpırdamaya başlayan BABALARINBABASI, koşarsa bu rakiplerinin yanında kantarmada yarış kazanır. Son yarışını ölçü almadığım AKMAN AĞA, son yarışını sert grupta koşan HERAKLES başta şans verdiğim safkanlardır. Hem tay yarışı hem de hatanın telafisinin zor olduğu bir mesafede koşulacak yarışın çok at ile geçilmesi taraftarıyım. Tırnağının ucuna gelen TRAKYALI, İstanbul dan kazanıp gelen KLAVUZ HATİCE, aprantisi ile uyum sağlayan UMUT REİS ve yarış gören DÖVER benim sıra ile şans verdiğim safkanlardır. 

Altılı Ganyan Tahminim 

7.1.2.6.9
10.1.4.5.6.3.11.7
3
HEPSİ
4
1.8.9.11.10.4.15

Kupon tutarı : 134 TL

Bol şanslar. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu