Diyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

7 Aralik Beyaz Bayrak DİYARBAKIR – İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları

DİYARBAKIR 1. ALTILI 

4.8.1.3.5
6.2
1.7.6
2.7.8.4.3.5
HEPSİ
1
Kupon tutarı : 86 TL

DİYARBAKIR 2. ALTILI 

2.7.8.4.3.5
HEPSİ
1
1.5.6
2.8.3.7.6.5.4
8

Kupon tutarı : 60 TL

İZMİR 

1. Ayak: Uzun süredir babası VICTORY GALLOP’un ideal pist ve mesafesine çıkmasını beklediğim ILDIR BEYİ’nin sert gruplardaki çim yarışları ölçü değil. Erken öne sarkıp tempoda inisiyatifi ele alınca yarışa ağırlığını koyabilen safkan, koşuda çok iddialı. Bu koşuda favori gösterilen RIGHT OR WRONG’u, çim piste rağmen uzak ara ayıran safkan, ideal pist ve mesafesinde net favorimdir. 

2. Ayak: İstikrarsız safkanların bir araya geldiği bu yarış için sıralamam şablonumdadır

3. Ayak: Pedigrisine uygun mesafede rahat kazanan AZA LEA’nın ilk rakibi uzayan mesafeye rağmen LADY CARINA. Zayıf grupta da olsa ilk uzun mesafe yarışını rahat kazanan, ikincisinde ise çok kötü olmayan bir grupta ikincilik elde eden safkan, usta jokeyi Özcan Yıldırım ile favorinin öncelikli rakibi olmayı hak ediyor. Uzayan mesafelerde daha iyi koşan WINGED WICTORY ve ZUZUNAZ sonraki ihtimaller. 

4. Ayak: Uzak ara kazandığı yarışının ardından sert grupta varlık gösteremeyen ÇINAR BEY ilk atım. Seriye takan ALMOHAD, Karataş’ın tercihi ile ilk rakiptir. Son yarışını kazanan YAZLALI, KING DADAŞ ve UTKUN BABACAN sonraki ihtimaller.

5. Ayak: Startta titizlik yapmasına rağmen 2.’lik yapan DİLEĞİM, startta çok oyalanmazsa maidene veda eder. Rakipleri MILENA, ECEYLÜL, AKAN YILDIZ ve GÜLZARKIZ. BELÇİM sürpriz. 

6. Ayak: Başarılı çim yarışlarının ardından tekrar ideal pist ve mesafesine çıkan ve ikincilik elde eden safkan, uygun rakiplerinin arasında be kez kazanmasını bekliyorum. Hata yapması halinde URLA ZAMANI, İZMİRŞAHI ve TATARINOĞLU devreye girer.

6
8.4.6.5.2.10
4.3.8.1
6.2.1.4
4.9.5.1.7.3
2.9.1.4

Kupon tutarı : 138 TL

Bol şanslar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu