Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

8 Aralik Beyaz Bayrak KOCAELİ Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Analizleri

1. Ayak : Startla birlikte kendini öne atacak olan DREJAN, sonlarda tempoyu iyice yükseltip bayrak-ayna yarışı çıkartabilir. Nispeten daha sabırlı koşan ve iç bariyerlerden güçlü sprintle gelecek olan HOŞGÖRÜ ilk rakiptir. Usta pilotu ile SCIFO, sürekli form artıran VOLKANIMSIN ve son yarışı ölçü olmayan PARLAN diğer şanslı safkanlardır. 

2. Ayak : Birbirlerine denk görünen 3 yaşlı arap safkankar ile ilgili sıralamam şablondadır.

3. Ayak : Artık eski günlerine dönme sinyalleri veren HARPUTLU, virajdan sonra iyi yer tutup, sonlardaki kısa sprinti ile uygun rakiplerini geride bırakabilir. Ekonomik kuponlar için alternatif tekimdir. 

4. Ayak : Grubun üzerinde güce sahip olan ve artık dişine göre bir grup bulan ASLAN ADAM, sonlardaki uzun sprinti ile rahat bir birincilik çıkartabilir. İlk yarışını çok gösterişli kazanan MİSTER GÖRKEM, sertleşen rakiplerine de kafa tutabilir. 

5. Ayak : Son yarışında beklediğim form sıçramasını yapan ancak uzun mesafeden etkilendiği gözlenen KALAYCIKAYA, bugün için ideal pist ve mesafesinde, artık kendisini daha iyi tanıyan binicisi ile koşuyu kazanmaya adaydır.

6. Ayak : Son yarışlarında hep sert gruplarda mücadele eden BAŞKAYNAK, SELDANINOĞLU’nun yükünü çekeceği yarışı, sonlardaki etkili sprinti ile kazanabilir. Mesafeyi yadırgamazsa İLGİLGE ve İstanbul dan formda gelen SARAYBOSNA, favorinin öncelikli rakipleridir. Sürpriz KORALAY. 

Altılı Ganyan Tahminim 

4.9.1.3.2
10.3.9.6.5.2.13.7.1.5
4 / 3.8.9.1.7
1.2
5
1.3.2.4

Kupon tutarı : 144 TL

Ekonomik Kupon tutarı : 24 TL

Bol şanslar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu