İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

10 Ocak Barış Düşmez İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

2. Koşu: Hazırlıklarında bir birine yakın dereceler ortaya koyan ilk kez start alacak olan tayların birincilik mücadelesine sahne olacak ilk ayağa bütçenizin elverdiği ölçüde çok at yazmanızı tavsiye ediyorum.

3. Koşu: Yarış hayatının en iyi durumunda olan 7 numaralı GADDARA ilk şans vereceğim isimdir. 4 numaralı BABADOĞAN, 3 numaralı RED REBEL, 9 numaralı MOB RULES, 2 numaralı SUHARRY, 1 numaralı EL CONQUERADOR ve 11 numaralı ALTIN AKAR sırasıyla rakipleridir. 

4. Koşu: Bu gurubun üzerinde bir kaliteye sahip olduğuna inandığım 2 numaralı ÖZPAR’ın, sevdiği pistte kazanan olmasını bekliyordum. Ancak yaşadığı sahip değişikliği ardından bu koşuda start almaması bekleniyor. Bu gelişmenin ardından bu ayağa; 7 numaralı DOĞUŞAN ile 8 numaralı ONURŞAH’ı öncelikle yazalım. 1 numaralı SANAY unutulmamalı. 9 numaralı BABAURAL sürprizim. 

5. Koşu: 5 numaralı MAVİDALGA ile 3 numaralı GÖZYAŞI GECESİ ekonomik kuponlara eşit olarak yazılmalı. 4 numaralı KINALI KUZU ile 1 numaralı AMANKAYA geniş şablonlara önerim.

6. Koşu
İdman pistinde gerçekleştirdikleri işlerle ön plana çıkan; 9 numaralı FLICK THE SWITCH, 6 numaralı TLOS ve 8 numaralı ÇATLADIKAPI arasında geçmesini beklediğim koşuda en az hata yapanın kazanan olmasını bekliyorum.

7. Koşu: Süratli gidecek koşuda sprinterlere şans vermenizi tavsiye ediyorum. Halis Karataş’ın tercih ettiği 2 numaralı IMPULSIVE risk alınarak tek yazılabilir. 3 numaralı MY BILLIONAIRE en sert rakibidir. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu