İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

10 Ocak Nurettin Güven (Nesine) ISTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak tüm safkanların ayakları düz basın. Uzun süreden beridir muntazam bir idman programıyla eksiksiz hazırlanan Crimian Wind, son kez Blanka, Queen Force ve Dirty Girl üçlüsü ile birlikte yaptığı 1000/1.02.2 – 400/24.6 R galobunda rakiplerinin 2 boy kadar önünde fotoya kendinden emin aksiyonlarla uzanarak bir hayli beğenimi topladı. Aşırı pişkinliği ve düzgün eşkaliyle riski sevenler tayı kuponlarına tek yazabilirler. Grubun bir diğer hazır isimlerinden Kobra ile bu aralar çok değişen Catchmeifyoucan ikilisi favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir.

SIRALAMAM: 3-5-2

3. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin Kocaeli pistinde katıldığı son üç startından da galip ayrılan Gaddara, bu günkü binicisi idaresinde Pazartesi sabahı yaptığı 800/47.3 – 400/21.8 R dereceli galobunu el oynatmadan tamamlayarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uygun kilosu ve muhafaza ettiği güzel durumuyla safkanın yine iddialı olmasını bekliyorum. Kısa aranın kendisine oldukça iyi geldiğini belirtmek istediğim Babadoğan’ın sentetik pist performansı oldukça etkileyici. Hız verdiği çalışmalarında yeşil ışık yakan Mob Rules ile formu gayet iyi Red Rebel fazlaca ihmale gelmezler. Koşunun tempolu gidecek olması lehine Suhhary, formunu sürekli geliştiren Yağmurun Fısıltısı, Bursa’dan eli boş dönen Lira Lira ile uzun galobunda yeşil ışık yakan El Conquerador hata kollayacaklar. Açıklarını hızla gideren Altın Akar, bu sınavı dahil yakın takibe alınmalıdır. Rekor ile Oddjob zorlu koşuda kuponlara eklenerek bu ayak kapatılabilir de.

SIRALAMAM: 7-4-9-3-2-5-6-1-11-10-12

4. Koşu: Geçtiğimiz hafta çok daha ciddi rakipler arasında katıldığı 1400 metrelik Kv-7 sentetik pist koşusunda, düzlüğe kadar el oynatmadan gelen Özpar, bu metrelerden sonra yaptığı ataklarıyla 1.33.96’lık derecesiyle kendisine başarılı bir 4.lük getirdi. Sabah çalışmalarında pırıl pırıl bir görünüm içerisinde olan safkanın pist ve mesafedeki en iyi dereceye de sahip olduğu unutulmamalıdır. İyi durumdaki safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 2 // 8-7-12-1

5. Koşu: Kısa aranın ardından Bursa’da hız verdiği çalışmalarında toparlanmaya başladığının izlenimlerini veren kalite kısrak Mavidalga, 4’te 4 yaptığı piste klasını konuşturabilir. Gayet sağlıklı bir idman görünümüne sahip Kınalıkuzu ile bu kez çok daha hazırlıklı Amankaya favorinin ilk etaptaki takipçileridir. Dinçlik yarışlarını seven Gözyaşı Gecesi, öndeki kapışmalardan en iyi şekilde istifade edebilir.

SIRALAMAM: 5-4-1-3

6. Koşu: Bölünen Şartlı-1’in bu ayağında ise; özellikle son iki galobunda çok değişen Flick The Switch, Pazar sabahı Pamukcu ve Win Star Win ile birlikte iç piste yaptığı 1000/1.02 – 800/48.3 – 400/23.3 R galobunda fotoya artırarak girmesiyle göz kamaştırdı. Son Of Legend gibi oldukça kabiliyetli bir safkanın tam kardeşi olan tayın idmanlarındaki havasını performansına yansıtması halinde kazanması hiçte zor olmayacaktır. Çok uzun süreden beridir bu günkü binicisi idaresinde muntazam bir idman programından geçen ve ortaya koyduğu derecelerle beğenimi toplayan Tlos, pişkinliğinin verdiği avantajla favoriye rakip olacaktır. Hafta sonu gerçekleştirdiği 1000/1.01 – 400/24 HR galobunda sürekli iyiye gittiğini gözlemlediğim Çatladıkapı ise en küçük bir hatayı affetmeyecektir. Ekürisi Engel Yok ile birlikte hazırlanan Paravani ise sürpriz arayanların ilk tercihi olmalıdır.

SIRALAMAM: 9-6-8 // 4

7. Koşu: Pist ve mesafede 1.10’nun içinde koşabilen tek safkan olan My Billionaire, muhtemelen önde yüksek tempoda gidecek olan yarışta sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde adını birinciliğe yazdırmaya hayli yakın. Hazırlıklarını Bursa’da tamamlayan ve buraya iddialı gelen Impulsive’nin sentetik piste 9’da 4 yaptığı gözlerden kaçmıyor. En az favori kadar şanslı konumunda. Aradan gelen rakipler arasında mücadele verecek olan formda Harputlunun Oğlu, bunu lehine çevirebilir. Dereceli işlerinde beğenimi toplayan Hard Gold ile hiçte yabancısı olmadığı piste Yenilmez fazlaca ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 3-2-1-9-7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu