İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

26 Ocak Barış Düşmez (Nesine) İZMİR Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

2. Koşu: Ağır kilodan etkilenmemesi durumunda 1 numaralı VİKONYA’nın dişine göre rakipler yanında kazanmasını bekliyorum. Sıkletin sorun yaratması durumunda koşuya katılan tüm isimlerin şansı artacaktır. Küçük kuponlar yapacaklar risk alabilir. Geniş şablonlar ilk ayağı kapatmalı.

3. Koşu: 5 numaralı BEYAZ ZAMBAK maiden’a veda etmeye ilk adaydır. 1 numaralı BABA TAYFUN, 4 numaralı FETHİ USTA, 9 numaralı NERGİS GÜLÜ, 6 numaralı EMOŞÇAN ile 2 numaralı BAKUR favorinin eksik koşması durumunda devreye girecek isimlerdir.

4. Koşu: Yarış seçilerek koşulan ve süper durumunda olan 7 numaralı ONEANDONLY seriyi sürdürebilir. Sert rakipler arasından gelen 1 numaralı AMBERİM sevdiği pist ve mesafede birinciliği zorlayacak isimlerin başında geliyor. 6 numaralı AZA LEA, 4 numaralı LADY FALCON, 3 numaralı İPEKKIZ ve 5 numaralı MADEMOISELLE unutulmamalı. Geniş şablonlar bu ayağı kapatmalı.

5. Koşu: Bu pistte start aldığı son 4 yarışında geçilmeyen, son 2 koşusunu ise uzak fark yaparak kazanan 1 numaralı EL NINO’nun, kendisini bir kez daha tercih eden jokeyli Halis Karataş idaresinde üst üste 5. Koşusundan da zaferle ayrılmasını bekliyorum.

6. Koşu: Daha iyi gruplarda başarılı olmuş olan 5 numaralı RUN FOR VICTORY kantarmasını yakından tanıyan pilotu idaresinde birinciliğin en güçlü adayıdır. Mesafeye yatkınlığı ile 2 numaralı GRAYAMAZON favorinin eksik koşması durumunda devreye girecek ilk isimdir. 4 numaralı PRENSES MELEK daha sonra.

7. Koşu: Yarış hayatının ilk startına kolay olmayan bir mesafe ile başlayan, tabela dibinde bitirdiği o koşusuyla beğenimi kazanan 1 numaralı ALDEMİR’in, bu kez hem daha tecrübeli hem de daha iyi durumunda gireceği koşuda maiden’a veda etmesini bekliyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu