İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

26 Ocak Nurettin Güven (Nesine) İZMİR Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: Yine aynı kiloyla iştirak ettiği son 1600 metrelik kum koşusunda, virajdan sonra içindeki Gülşeker ile fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda 1.54.47’lik derecesiyle başarılı bir 2.lik çıkaran Vikonya, muhafaza ettiği güzel durumu ve uyum içerisindeki binicisiyle favori olmayı hak ediyor. Gücü oranında başarılı koşabilen Life Vests, mesafe ayırt etmeyen Fatihingülü, İstanbul’dan iyi giden Canözgü ile bir yarışı diğerini tutmayan Derince favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir. 

SIRALAMAM: 1-5-2-3-4

3. Koşu: Beklentileri karşılayamadığı İstanbul’daki başarısız koşuları ardından İzmir’e erken götürülen ve orijin olarak çok daha yatkın olduğu piste mücadele verecek olan Baba Tayfun’dan iddialı bir koşu gelmesini bekliyorum. Koştukça üzerine koyan ve idmanlarından farklı koşabilen Beyaz Zambak ile kabiliyetli bir isim olan Bakur favorinin öncelikli takipçileridir. Yeterli çalışmalarıyla Emoşcan, sürpriz severlerin ilk tercihi olmalı.

SIRALAMAM: 1-5-2-6

4. Koşu: Koşunun her metresinde rakiplerine hakim olduğu son 1900 metrelik kum koşusunda, düzlükten sonra jokeyinin kontrolünde liderliği alarak 2.02.44 gibi gayet güzel bir dereceyle zorlanmadan kazanmayı bilen Oneandoly, sonrasında bir süre dinlendirilse de tekrar hız verdiği çalışmalarında beğeni topluyor. Uygun kilosu ve uyum içerisindeki binicisiyle yine adından bahsettirecektir. Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden biri olan formda Mademoiselle, öndeki kapışmalardan en işi şekilde istifade edecektir. Yarış seçilerek koşturulan ve kaba kumda katıldığı 4 startından 3’de zaferle ayrılmayı bilen Aza Lea, 2’de 2 yaptığı binicisi idaresinde yine üst sıralardaki yerini alacaktır. Her yarışını bir öncekinden başarılı koşan ve idmanlarında sergilediği derecelerle de yeşil ışık yakan İpekkız, mesafesinde kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Start sorunundan dolayı gerçek gücünü performansına yansıtamayan Amberim, makinede fazla oyalanmadığı taktirde koşuya ağırlığını koyabilecek kalibreye sahip olduğu kesinlikle unutulmamalı.

SIRALAMAM: 7-5-6-3-1

5. Koşu: Diğer koşularının aksine yarışı önlerde kabullendiği son 1600 metrelik kum koşusunda, viraj dönülür dönülmez binicisinin hafif teşviklerine her metrede aynı güzellikle karşılık vererek farkı her metrede açan El Nino, 1.41.08’lik derecesiyle çok uzak farkla gösterişli bir zaferle ayrılmıştı. Mükemmel durumunu aynı titizlikle devam ettiren safkanın sürekli binicisiyle bir kez daha adını birincilikte süslemesi normal sonuç olacaktır.

SIRALAMAM: 1

6. Koşu: Gayet güzel bir sezon geçiren Prenses Melek ile sürekli artan bir kondisyona sahip Grayamazon arasındaki mücadeleye, son koşularına nazaran daha uygun rakipler arasında start alacak olan Run For Victory’da iştirak edebilir. Üçlü arasında en az hata yapan koşunun kazananını belirleyecektir.

SIRALAMAM: 4-2-5

7. Koşu: Yarışa çok iyi başladığı son 1600 metrelik kum koşusunda, 800 startı geçilirken bir ara geriler gibi olan Aldemir, fotoya yakın tekrar toparlanıp yaptığı düzgün ataklarıyla kendisine tabela dibinde şans buldu. Gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle bu kez çok daha farklı bir sonuçla ayrılabilir. Uzun aradan sonra sert rakipler arasındaki son koşusunda, binicisi tarafından hiç sıkıştırılmayarak kendi halinde gerilerde tamamlayan Milyoner, idmanlarında sergilediği derecelerle dikkat uyandırıyor. Oldukça vasat rakipler arasında mücadele verecek olan safkanı birinciliğin bir diğer güçlü adayı olarak görüyorum. Bir türlü kazanamasa da sürekli kendisine tabela içerisinde şans bularak adından bahsettirmeyi başaran Cımbız, tecrübesini konuşturarak şeytanın bacağını kırabilir. Üzerindeki durgunluğu atma çabası içerisindeki Ceviz ise sağlam kuponlara eklenebilir.

SIRALAMAM: 1-4-2-6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu