Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

27 Şubat Nurettin Güven (Nesine) KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: İstanbul’daki son koşuları gayet başarılı olan ve orijin olarak kuma da yatkın Naughty Boy, mesafe uzadıkça farklı koşacağına inandığım Kızıl Kartal, istim üzerine getirilen Kanarbeyi ile koştukça iyiye giden Wembley Rüzgarı ilk etapta düşünülmesi gereken isimler. Geniş kuponlarda ise bu ayağında kapatılması taraftarıyım. 

SIRALAMAM: 3-2-1-6-9-7-4-5-10-8

3. Koşu: Ufak tefek sorunları halledilen ve ciddiyet kazandırdığı çalışmaları iyi Uçanbilgin, elverişli rakipler arasında başta şans verdiğim isimdir. Kısa ara sonrası katıldığı yarışı oldukça etkileyici Gergin, giderdiği açıklarıyla çok daha iddialı olacaktır. Daha önce buradaki çoğu ismi geride bırakmayı bilen Durmuşkardeş, uygun sıkletiyle göz ardı edilmemeli. Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden Reşitbey ile tırnağının ucuna getirilen İstikbalim göz ardı edilmemeli. 

SIRALAMAM: 12-3-2-5-10

4. Koşu: Kocaeli ve Bursa’da katıldığı son iki 1900 metrelik kum koşusunu da üst üste kazanmayı başaran Fıratın Öfkesi, kantarmasını iyi okuyan binicisi idaresinde yine çok şanslı. Devam ettirdiği güzel durumuyla safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 7-8-2


5. Koşu: Yarışın önde muhtemelen yüksek tempoda gidecek olması lehine Manoush, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde klasını yakışır bir sonuçla ayrılabilir. Yarış seçilerek koşturulan formda Whisper, 4’te 4 yaptığı kumda kaldığı yerden devam edebilir. Mesafe ayırt etmeyen Komshu ile güzel bir form sıçraması gösteren Menina her an devreye girebilecek yetenekteler. 

SIRALAMAM: 6-1-4-2

6. Koşu: Çok erken yürüdüğü son sınavından tatminkar bir 2.lik çıkaran Halenay, İstanbul’dan çok iyi durumda giden Selincan ve uygunlaşan kilosuyla Lady Crocus birincilikte eşit şanstalar. 

SIRALAMAM: 6-9-7

7. Koşu: 58 kiloyla İstanbul’da katıldığı 1200 metrelik sentetik pist koşusunu 1.22.98’lik derecesiyle starttan çıktığı gibi kazanan Öncüpınar, sonrasında yine İstanbul’da gerçekleştirdiği 800/54.3 – 400/27.8 R galobunda da kusursuz bir görünüm içerisindeydi. Grubun uygunluğu ve uyum içerisindeki binicisiyle kazanacağına inandığım kısrağı günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 3 // 1-2-6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu