Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

25 Mart Nurettin Güven (Nesine) ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Yarışı önlerde kabullendiği pist ve mesafedeki son sınavını kolay ve gösterişli kazanan After Dead, muhafaza ettiği güzel durumuyla yine çok şanslı. Sürekli artan bir kondisyona sahip Hakk Hani ile kısa bir süre dinlendirilen Samravhan en küçük hatayı affetmezler. Güzel bir form sıçraması gösteren Kaiser Soze ile çimdeki yarışı kendisine galop niyetine gelecek olan The Best Of Time hata kollayacaklar.

SIRALAMAM: 2-6-7-3-1

4. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin mücadele verdiği son kum koşularında oldukça başarılı sonuçlarla ayrılan Berkehan, elverişli rakipler yanında ön plana çıkıyor. Güzel hazırlıkları ve sürekli binicisiyle kazanacağına inandığım safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 5 // 11-12-10

5. Koşu: Yarış seçilerek koşturulan kalite safkan Good Curry ile bu tip mesafelerde adından sıkça bahsettirecek olan Bitcoin arasındaki mücadeleye, daha önce hiç geçilmediği Adana kumuna dönen Cooger’de katılacaktır.

SIRALAMAM: 2-6-1

6. Koşu: Üzerindeki durgunluğu atma çabası içerisindeki Thor Man, pist ve mesafedeki en iyi dereceye sahip. Sorunları halledilen War To Defeat, yeterli çalışmalarıyla göz ardı edilmemeli. Çimde farklı koşmasını beklediğim Adana Ateşi, yakın takibe alınmalı. Sıkıştırılmadan yarış gösterilen The Chabbar, gelişen kondisyonuyla üst sıraları zorlar. Kabiliyetli bir isim olan Tekdalın İzi, dengi grupta kuponlardaki yerini almalı.

SIRALAMAM: 10-11-1-9-8-6

7. Koşu: En az kendisi kadar iyi durumdaki ahırdaşı Meleksima ile birlikte mücadele veren Taçser ile formunda önemli derecede gelişmeler mevcut Geçgelana ikilisine eşit şans vermekteyim. Sert gruptaki yarışı ölçü olmayan Prenses Aslı, daha önce geçtiği rakipler arasında ihmale gelmez.

SIRALAMAM: 1-5-3

8. Koşu: Sürekli artan bir kondisyona sahip bulunan Compahnero, bilinen başarılı çim performansıyla bir adım öne çıkmakta. Ufak tefek sorunları halledilen Hobart, dinçlikle birinciliğe ortak olabilecek yetenekte. Tırnağının ucuna getirilen Super Mario, istikrarlı koşan Track Bender, aşama içerisindeki Captain Cemo ve yeterli çalışmalarıyla Haccal kollanılması gereken diğer isimler.

SIRALAMAM: 3-13-10-11-2-12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu