İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

10 Mayıs Nurettin Güven (Nesine) İZMİR Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Çok daha güçlü rakipler arasındaki son Kv-6 1600 metrelik kum koşusunda gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek kendisine az farkla tabela dibinde şans bulan Bankız, uygunlaşan grupta oldukça ön plana çıkıyor. Aynı sınavını tekrarlaması halinde kazanacağına inandığım kısrağı sizlere günün ilk teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 3 // 1-2-9

4. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin iştirak ettiği son koşularında tatminkar sonuçlarla ayrılan Atılay, iyi hazırlanan ahırdaşı Nazlıela ile birlikte düşünülmeli. Bursa’da umduğunu bulamayan ve tekrar sevdiği piste dönen Şerifoğlu, koşuya ağırlığını koyabilecek şanslı isimlerden biridir. Başarısız son sınavını ölçü almadığım Kaptan Evo, dişine göre rakipler yanında kuponlardaki yerini almalı. Güzel bir hazırlıktan geçen Milyoner, formunda gelişmeler mevcut Ertecimer ile istikrarlı performansıyla Savaştepe gözden uzak tutulmamalı. Kazandığı son yarışında büyük bir sürprize imza atan Öz Çocuk, o sınavının bir tesadüf olup olmadığını bu gün için bizlere kanıtlayabilir. Aşama kaydeden Onurkaan Oğlu, yakın takibe alınmalı.

SIRALAMAM: 9-8-1-7-10-3-13-15

5. Koşu: Olumlu tedavisi ardından katıldığı iki yarışından da başarılı sonuçlarla ayrılan Gur Khan, gelişen kondisyonu ve uygun kilosuyla üst sıralardaki yerini alacaktır. Koşunun tempolu gidecek olması lehine Pettit Blue, kısa sprintini sonlara saklaması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir. Hızla toparlanmaya başlayan Count On You ile istim üzerine getirilen Babi göz ardı edilmemeli. İdmanları kadar koşması halinde Ferhathan, kötü gidişatta dur diyebilir. İyi durumunu muhafaza eden Demirrıfkı ile zaman zaman başarılı koşabilen Geçit Yok hatalardan yararlanacaklar.

SIRALAMAM: 11-13-2-1-7-4-8

6. Koşu: Sert gruptaki son sınavında binicisi tarafından fazla sıkıştırılmayarak kendi halinde gerilerde tamamlayan Şahpazlı, daha önce geride bıraktığı rakipler arasında ön plana çıkmakta. 3 ‘te 3 yaptığı uyum içerisindeki aprantisiyle safkanı sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 3 // 2-4-10

7. Koşu: Hücumda geç kaldığı son iki çim yarışından da birbirinden başarılı 2.liklerle ayrılan Demirnerez, uzayan mesafede aynı hataya düşmediği takdirde şeytanın bacağını kıracaktır. Orijin olarak çime oldukça yatkın görünen One Eye One Heart, sürekli binicisiyle birinciliğin bir diğer güçlü adayıdır. Düzlüğe çok gerilerde çıktığı son yarışında büyük bir ara kapatan Samana’nın eli kulağında olduğunu altını çizerek belirtmekte yarar görüyorum.

SIRALAMAM: 2-5-6

8. Koşu: Bu aralar güzel bir form sıçraması yakalayan Uğurcanbaba, sevdiği pist ve mesafede mücadele verecek olan Başyazar, gününde olduğu zaman beklentilerin üzerinde koşabilen Dinçbey ile tırnağının ucuna getirilen Gezginci her ne kadar ön plana çıksalar da; Kalaycıkaya, Cukka, Efe Baba, İnsuyu ve Borahanbey zorlu koşuda sizlere önerebileceğim isimlerdir.

SIRALAMAM: 5-6-4-3-8-9-16-14-12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu