Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

14 Mayıs Nurettin Güven (Nesine) BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

1. Koşu: Koştukça üzerine koymaya başlayan Allıyarim ve formunu geliştirmeye başlayan Lizaron arasındaki mücadeleye, ilk startında olumlu izlenimler veren Muzafferbey’de katılacaktır.

SIRALAMAM: 7-3-5

2. Koşu: İstanbul sentetik pisteki başarısız koşusunu ölçü almadığım Erduran ile Ankara’dan eli boş dönen Oltacı ufak bütçeli kuponlar için yeterli olacaktır. Mesafedeki son yarışı tatminkar Baykoç ve zaman zaman ters koşabilen Bilginkadir göz ardı edilmemeli.

SIRALAMAM: 4-1-2-3

3. Koşu: Bu tip mesafelerin etkileyici isimlerinden biri olan Embir Han, önde kuracağı sert temposuyla bir solukta bitirmeye çalışacaktır. Tekrardan istenilen seviyeye gelen Seldanın Oğlu ile bir önceki sınavı mükemmel Burakşah en küçük bir hatayı lehine çevireceklerdir.

SIRALAMAM: 6-3-5

4. Koşu: İlk çim yarışında sonlarda iyi bindirerek başarılı bir 2.lik çıkaran Çaltepe başta olmak üzere; Kara Atik, Lüleburgaz, Bennurcan ile Gizli Gizli ayrım yapılmaksızın kuponlara yazılmalıdır.

SIRALAMAM: 3-4-5-7-9

5. Koşu: İstanbul’daki son Kv-6 çim yarışında ciddi bir ara kapatarak dikkat çekici bir 6.lığa imza atan Crazy Chick, aynı sınavını tekrarlaması halinde gruba üstünlük sağlayabilir. Çime çıktığı iki sınavından da zaferle ayrılan Anzas, adeta bütünleştiği pilotuyla yine çok şanslı. Yükselişini sürdüren Karahindibaya ise bu ikiliden sonra düşünülebilir. 

SIRALAMAM: 9-1-14

6. Koşu: Her geçen gün daha iyi bir duruma ulaşan Write To Ellie önde boş kalacak olan Little Bird ile sürekli tabela içerisinde dolaşan İpekkız sizlere önerebileceğim en şanslı kısraklardır.

SIRALAMAM: 5-3-2

7. Koşu: İstanbul’dan iddialı giden ve bu kez DİLBAĞI takılan Over A Shilling, güzel hazırlıklarıyla kuponlara öncelikli işaretlenmeli. Pist ayırt etmeksizin etkileyici koşan Brave Azur, muhafaza ettiği güzel formuyla favoriye zorlu anlar yaşatabilir. Formu parlak Taras Bulba ile istim üzerindeki Burakşah ihmale gelmezler. Santa Rua ise sürpriz.

SIRALAMAM: 3-1-5-2-4

8. Koşu: İlk 800 metrelik çim koşusunda düzlükten sonra binicisinin teşviklerine aynı güzellikle karşılık vererek gayet başarılı bir 3.lük çıkaran Coşgel, gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle kazanmaya çok yakın. Tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 8

9. Koşu: Güzel bir form sıçraması gösteren Bay Jak her ne kadar bir adım öne çıksa da; Dominant Son, Ghost Warrior, Spring Break, Ray Of Sunshine ile Monday Rush sizlere önerebileceğim safkanlardır.

SIRALAMAM: 4-2-18-15-5-20

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu