İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

30 Mayıs Nurettin Güven (Nesine) İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Ankara’dan iyi durumda gelen ve oldukça elverişli rakipler arasında mücadele veren The Daughter Sun, yabancısı olmadığı piste birinciliği zorlayacaktır. Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden Kırdere, dinçlikle starttan çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. Pazartesi günkü sprintinde göz dolduran Diamond Dash, eski gücüne ulaşma çabası içerisindeki Macadamia ile açıklarını gideren Urfagülü kollanılması gereken diğer şanslı kısraklar.

SIRALAMAM: 1-3-2-8-11

2. Koşu: Koştukça gerçek gücünü performansına yansıtmaya başlayan ve hafta başı bu günkü binicisi idaresinde yaptığı 800/51 – 400/24 R galobunda fotoya artırarak girmesiyle oldukça beğenimi toplayan Lawlees, uygun kilosuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Kolay kazandığı çim yarışı ardından tamamladığı hazırlıkları da oldukça ışıltılı Makambo, favorinin öncelikli takipçilerinden biridir. Sorunlarından kurtulan Batı Sihirbazı, hazırlıkları iyi Obra Reis ile dengi grupta Magic Ramper hatalardan kendilerine pay çıkaracaklardır. 

SIRALAMAM: 9-2-5-4-7

3. Koşu: Pist ve mesafedeki son koşusunu 1.21.07 gibi oldukça ciddi bir dereceyle çok kolay bir şekilde gösterişli kazanarak bu sezon adından sıkça bahsettireceğinin izlenimlerini veren Ulubatur, mükemmel durumunu muntazam idmanlarıyla devam ettiriyor. 2’de 2 yaptığı formda binicisiyle birinciliklerine bir yenisini eklemeye hayli yakın görünüyor. 

SIRALAMAM: 3

4. Koşu: Formunu sürekli geliştiren ve Salı günkü düzlük sprintinde de oldukça beğenimi toplayan Gökkale’nin sevdiği piste söz sahibi olacağına inanıyorum. Stilli rakiplere rağmen istim üzerine getirilen Kazdağı, inatçı karakteriyle ekibinin yüzünü güldürebilir. Uzun galoplarında sıhhatli gördüğüm Semada Yıldız ile ağır kilolarla koşmaya alışkın Aslanparçası ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 8-9-10-1

5. Koşu: Ciddi rakipler arasındaki başarısız son yarışını ölçü almadığım Avrupa Güzeli, yeni yeni kendini bulmaya başlayan Blazing Girl, idmanlarından farklı koşabilen Renk Farkı ile bu aralar çok değişen Great White sırası ile değerlendirmeye alınmalı.

SIRALAMAM: 1-2-14-5

6. Koşu: Grubun en formda isimlerinden biri olan Yoldaşhan ile kazanarak moral bulan Marva ilk etapta düşünülmeli. Gününde olduğu zaman çok farklı koşabilen Kafkasoğlu, kötü gidişatta dur diyebilir. Uygun kilosunun kendisine avantaj sağladığını düşündüğüm Dalicim, öndeki kapışmalardan en iyi şekilde yararlanacaktır.

SIRALAMAM: 3-6-7-8

7. Koşu: Bu tip mesafelerde çok daha etkileyici koşabilen formda Ulan Bator, daha önce geride bıraktığı rakipler yanında koşuya ağırlığını koyacaktır. Kantarmasını iyi tanıyan pilotuyla safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 8

8. Koşu: Yarış seçilerek koşturulan Alberto, sentetik piste mücadele verdiği iki startından da zaferle ayrılmayı bildi. Aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da birinciliğe uzanabilecek güçte. Dikkat çekici son yarışı ve sentetik pist performansı çok daha iyi Urla Fırtınası, başarılı binicisiyle en az favori kadar iddialı olur. Yükselişteki Dux ise bu ikiliden sonra değerlendirilmeli.

SIRALAMAM: 1-7-4

9. Koşu: Son haftalarda oldukça güzel bir form tutturan Ceylinam başta olmak üzere; Ayshe, Last Hernando, Deep Dude Darling, Miss Gatsby ile Winged Woman sizlere önerebileceğim en şanslı safkanlar.

SIRALAMAM: 5-2-11-6-12-15

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu