İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

4 Kasim Beyaz Bayrak İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmin ve Yorumları

İstanbul’da tatsız tuzsuz bir program. Elimden geldiğince şablonlarımı küçültmeye, yorumları da sadeleştirmeye çalışacağım. 

1. Koşu: Ahırlar bölgesinde çok iyi bir at olacağı konuşulan ve çok iyi idman durumuna sahip olan LION OF BABYLON günün ilk bankosudur.

2. Koşu: TEMİZKAAN nihayet kısa çimde dişine göre bir grup düşürdü. Grup o kadar uygun ki, üzerinde yorum yapmayacağım. İkinci bankom.

3. Koşu: BENHALİL çok iyi durumda ancak çıktığı tek çim yarışında varlık gösteremedi. Kan hattına baktığımızda, anne-baba tamamen çimci bir orijine sahip. Yine de sahada çim tırnağını görene kadar ikna olmam. Bu anlamda yanına at yazmak durumundayım. Sıralamam şablonumdadır.

4. Koşu: Bu gün için kapatmak istediğim koşu bu koşu olacak. Birbirlerini sırayla geçen atlar bir araya gelmiş durumda. MAVRA’nın koşuyu forse edeceğinden başka elimde hiç bir şey yok. Kapatıyorum. 

5. Koşu: İdman durumu çok beğenilen ALWAYS PERFECT, eküri ve Karataş avantajı ile ilk atım. Yine sahada çok iyi görünen ALY WINS mutlaka çarpı atacağım ikinci at. Bu iki ismin ekonomik kuponlar için yeterli olacağını düşünüyorum. 

6. Koşu: Son yarışlarını gösterişli kazanan SERENITY, bu kez daha yatkın olduğu çim pistte seriye devam edecektir. Banko. 

7. Koşu: Mesafe 1200 olsaydı COPPERFIELD’ı banko olarak önerebilirdim ancak 1400 metrede devreye girecek birkaç isim var ki bunların başında CHERY CHERY LADY geliyor. Liderliğini düzlüğe taşıması halinde yarışı koparabilir. Ancak bu iki isim birbirini yıpratırsa fırsat kollayacak iki isim bekliyor olacak: ULAN BATOR ve MY BILLIONAIRE. 

8. Koşu: Son yarışında hem mesafe biraz uzundu hem de rakipler sertti CRIMIAN WIND için. Bu kez şartlar lehine dönmüş görünüyor. Son yarışlarında geri dönen YAĞIZINOĞLU en ciddi rakibidir. 

9. Koşu: Gruptan farklı kalitesi ile ÖCALTAY ilk atım. Son 4 yarışında ikili bozmayan TİNİZ BEYİ ve son yarışı ölçü olmayan BABAROS rakipleridir. 

1. Altılı Ganyan Şablonum 

4
1
2.1.7.3.4
3.1.5.2.6.7.4.8
6.1 / 2.4.7.5.8
3

6 TL / 20 TL

2. Altılı Ganyan Şablonum 

3.1.5.2.6.7.4.8
6.1 / 2.4.7.5.8
3
6.1.5.3
3.5
2.5.3

17 TL / 59 TL

Bol Şanslar

Saygılarımla 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu