İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

23 Ocak 2019 Beyaz Bayrak İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

THE GRAY : Güç ve kalite olarak bu gruptan bir gömlek üstün olan safkan, nefes açma yarışında sorunlarından arınmış bir görüntü verirken, idmanlarında da pırıl pırıl görüntüsü ile alternatif bankomdur.

NIPPON : İlk startında yarışı önde kabul edip yükü çeken isimlerden biri olan tay, nefes yönünden etkilendi. Zaten Gökhan da bunu görüp sonlarda hemen enseye bastı. Bu yarışından sonra çok sıkı bir hazırlık dönemi geçirip buraya deklare olan tay, artan nefesi ve tecrübesi ile önde kuracağı sert tempo ile bir nefeste yarışı bitirecektir.

BAĞLAM : Ben bu safkan için bir kaç not düşmek istiyorum. Birincisi TAMERİNOĞLU tayı olması. Uzayan her metre lehine. İkincisi, sprinte kalkıp ta devrini bulduğunda gösterdiği direnç. Bunlar da başka bir noktayı beraberinde getiriyor. Düzlüğe dinç çıkartılması gerekiyor ki, sprintteki direncini koruyabilsin. Yüksek bir tempoda geçmesini beklemediğim yarışta, nispeten uzun bir sprintle sonuca gidilecektir. Bu anlamda şartlar lehine. Bir de bunların yanında, sprint mesafesi ve avans ustası Müslüm ü koyduğumuzda, bu grubu geçmenesi için bir sebep göremiyorum.

Altılı Ganyan Şablonum

10 / 6.8.5.1

14

4.5.6.3.2

1.2.4.3

11

7.15.9.5.4.3.12.6.1

13 TL / 63 TL

Bol Şanslar

Saygılarımla

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. ben emir tufan takipciniz olarak eski sisteminiz daha iyiydi liderform dan hemen istedigimizi buluyorduk basarilar.

    1. Merhabalar Emir bey şuan ki sistemimiz daha geliştirilmeye devam ediyor ancak siz değerli takipçilerimiz için eski sürüm sitemizi de en kısa süre içinde yayına alacağız. Oranın adresi ise ganyantime.net

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu