İzmir TahminleriTahminler

17 Mart 2019 Beyaz Bayrak İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

AĞA DADAŞ : Maidenden çıkması oldukça gecikmiş bir tay. Kanı çime yatkın. Özellikle uzun mesafe kum pistte koştuğu yarışlardaki rakipleri artık üst gruplarda koşuyor. Çok iyi form durumu ve uygun grupta, lehine pist ve mesafe avantajı ile maidene veda eder.

ESTİGEÇTİ : Esasında bu kısrağı tek başına değil ekürisi ile birlikte değerlendirmeli. Yarış içerisinde birbirlerinin eksiğini çok iyi gideriyorlar. Özellikle ESTİGEÇTİ, tırnağındaki sorun giderildikten sonra adeta yeniden doğdu. Gruba baktığımızda, her iki eküri için de oldukça uygun. Zaten jokeyleri ile yarış tam hedef yapılmış.

VISERION : Bu tayın geçen yılki kısa mesafe çim performansını biliyoruz. Bu yıl yadırgadığı pist ve mesafelere rağmen çıkarttığı iyi koşular var. Çime deklare edilince tekrar Nurettin yazıldı bu taya. Artık hedef maidenden çıkmak.

GÜZ PINARI : Start aldığı gruptaki en hazır tay. Bir süredir start almıyor ancak bunun sebebi sorunu olduğu için değil, çim sezonunu bekledi. Çünkü kumda gördüğü yarışlarda gücünün karşılığını veremedi. Akın Sözen ile bugün net bir galibiyet bekliyorum.

1. Altılı Ganyan Şablonum

3.1.2.4.5
1
2
6.1.3.2.5
5 / 7.10.13
2.5.1

12 TL / 49 TL

2. Altılı Ganyan Şablonum

6.1.3.2.5
5 / 7.10.13
2.5.1
2.8.5.1.6
6.1
7

11 TL / 42 TL

Bol Şanslar

Saygılarımla

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu