İzmir TahminleriTahminler

7 Mart 2019 Beyaz Bayrak İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Koşu Yorumları

1. Ayak : Özellikle arap atlarında çok iddialı olmak istemiyorum. Ancak KARAMIH’ın son yarışlarına bakıyorum, bir de dönüp gruba bakıyorum. Bu gruba nasıl geçilecek?

2. Ayak : QUEEN BERYL, bu gruptan farklı bir kumaşa sahip. Son yarışlarında startta sinir yapmaya başlamıştı. Geri çekildi. Böyle sıkıntılı atlara başarı ile binen Feyzullah Avcı deklare olmuş. Koşarsa gölgesini göstermez bu gruba. İdmanlarında iyi durumda olduğu söyleniyor. Genelde çimde koşmuş olması sizi yanıltmasın. Kan hattını takip ettiğimde, kum pisti yadırgamayacağını görüyorum. Bir kez kum pistte start aldı, yarışı sonlarda bitirdi. Ancak orada çok sert rakipleri vardı. Üzerine gidilmedi. O yarış ölçü değil. Net favorimdir. İlk yarışındaki aksiyonlarını çok beğendiğim ve düzgün bir kan hattına sahip olan IRMAK PRENSES favorimin ilk rakibi.

3. Ayak : BARUTEFE, mesafede denendi, iyi de sonuç alındı. Maidenden çıkması normal sonuç olur. ARBEDAŞAĞA, ALTAHA yavrusu, düzlükte verdikçe verir, kesmez. Mesafede koşar. Kısa mesafede bile güzel işler çıkarttı. Yazacağım. TEKFORD PLUS,  mesafeye çıkınca farklılaştı. Bu kez jokey idaresinde çıkacak. Bir çarpı da ona.

4. Ayak :  MEGIC IVAILO dan bahsedeceğim. İlk yarışında hem nefessizdi hem de mesafeyi yadırgadı. Nitekim ikinci yarışında 1400 de fotoyu önde geçti. Anne ve baba kan hattını taradığımızda orta ve uzun mesafede, özellikle kum piste yatkın olduğunu görüyoruz. Maidenden çıktıktan sonra direkt şartlı 4 yarışa deklare oldu. Çünkü potansiyel var, beklenti var. O yarışta bekleneni veremeyince geri çekildi. Yine bir şartlı 4 yarışta yarış gösterildi, nefes açtı. Şimdi ben tutup ta o yarışı anlatmayacağım. Hem CELAL BABA gibi çok hazır bir isim vardı, hem de bir süredir nefessizdi. Çok üzerine gidilmedi. Ben özellikle bu günkü yarış, daha doğrusu yarışın mesafesi üzerinde duracağım. Mesafe uzun. Kan hattının hakkını verecek mi? Bence verecek çünkü kazandığı yarışta verdiği aksiyonlara baktığımda, uzun mesafede çok devirli koşacağını ve son düzlükte nefesini sahaya koyup kazanacağını düşünüyorum.

5. Ayak :  Bence günün en zor yarışı. Mesafe 1200. Yapılacak bir hatayı telafi etmeye mesafe yetmez. Kim kazanamaz sorusu da havada kalıyor. Birbirini geçme potansiyeline sahip isimler bir arada. Mesafe bu kadar kısa ve bir arap yarışı. Başımı belaya sokmaya niyetim yok. Kapatıyorum.

6. Ayak : Muhtemelen BİPOLAR LADY’nin tempolayacağı yarışta, gerek mesafe, gerek yarışın gidişatı, gerekse de rakiplerin uygunluğu tabii ki MOI JIZNI i işaret ediyor. İlk rakibi, etkili jokey faktörü ile MISS TUDOR olacak.

Lütfen büyük kupon yapmayın. Küçük kuponlar ile büyük heyecanlar yaşayalım.

Altılı Ganyan Şablonum

1
4.3 / 5.1.2.8.9.10.7.6
2.1.6
3
6.3.1.4.5.2
6.3

5 TL / 25 TL

Bol Şanslar

Saygılarımla

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu