İzmir TahminleriTahminler

25 Mayıs 2019 Bay Altı İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri ve Analizleri

ARTİS EMRE ////-GÜL DİDEM-SÜRMELİ SULTAN; Artık her an kazanacak kıvama gelen bu iüç isimden birinin yarışı kazanacağını düşünüyorum.Geçen ki Bursa koşusunda  bir üst grupta, eksik hazırlıkları ile  ön taraflara erken sarkarak nefessizlikten etkilenen ARTİSEMRE bana göre bu gruptan fazla bir safkan Alternatif tek olarak önereceğim,ancak eksik koşması durumunda, hazırlıkları tatminkar ve koştukça iyi duruma gelen GÜL DİDEM ile her an bombayı patlatacak kabiliyette olan SÜRMELİ SULTAN değerlendirmek için cazip safkanlardır.

JOYCE // PRENSES UTKUN; El değiştirmeden önce de çok yakından takip ettiğim JOYCE, bana göre ekürisi ile  orjin olarak ta,kalite olarakta bu gruptan  hızla çıkacak bir safkan, ancak stiline uygun jokey bulan bu mesafeleri de seven hemcinsleri arasında PRENSES UTKUN rakibidir.Bu ayağa 2 atı yeterli görüyorum.

AVUKAT; Bugünkü yarışlarda çok yüksek agf oranı ile koşacak safkan bana göre de bu yarışını uzayan mesafede kazanması gerekiyor,bir diğer alternatif tekimdir.Ancak yüksek agf oranı ile koşacak safkanın bana göre bu koşuda bugün çok iyi koşmasını beklediğim bir rakibi var. Ben bu safkanı da altılı şablonumu kurarken kuponuma yazacağım.,Bomba olarak isteyenler  yanına üst düzey çok yarışlarına özellikle kendini unutturduğunda şahit olduğumuz BRANZİNİ’yi de ekleyebilirler.
DAYKOMO;Özellikle DAYKOMO bugün için  alternatif tek olarak değerlendirilebilecek bir safkan. Bu safkan bir önceki yarışta aynı rakiplerine geçilirken  kısa aradan sonra bir yarış görmüş ve eksik işlerle sahaya çıkmıştı en büyük handikapı ise o yarış için safkanı ve izmir pistini bilmeyen bir jokey ile yarışa katılması idi,buna rağmen başarılı bir yarış koştu, ancak bugün daha hazır ve pist tecrübesi ile atı tanıyarak tekrar deklere edilen jokeyi ile safkan yarışı kazanacaktır diye düşünüyorum. tek rakibi ise aynı yarışta birinci olan BATTLE RHYTM’dir.
2.ALTILIM
1.Ayak; 2 ARTİSEMRE // 9-14
2.Ayak; 6-14
3.Ayak; 5 AVUKAT  // 13
4.AYAK; HEPSİ
5.Ayak; 6 DAYKOMO // 1 
6.Ayak; 2-4-10-9-14-16 -5 /13-12-15
6.86 TL // 117.60 TL

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Tebrik ederim.Gündüz altılısı ve izmir altılı tahminin çok güzel ve başarılı.saygılar sunarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu