Cem Korkanİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

10 Temmuz 2019 Cem Korkan İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri ve Koşu Analizleri

1.Ayak : Db takıldığı son yarışını kazanan Spartaküs, Ankarada 1200M çimde 1.olduğu yarışta fotoya sermayeli giren Demiryıldız, çok sayıda galobu mevcut Kocayürek, son yarışlarını ölçü almadığım eküri destekli kalite Sinsiçakal ilk ayağa öncelikle yazılmalıdır.

2.Ayak : 3.olduğu G-3 Yarışı bu grup için yeterli Şenhan, programda tek yarışı olan Mahsun Turan’ın bindiği son yarışı başarılı Döver, yakın ara 8.liğini beğendiğim Metecik, Ankara da hazırlanan çok sayıda galobu mevcut programda tek yarışı bulunan U.Temur ile start alan İnanlım, en az kendi kadar iyi ekürisiyle Güzelkaya bu ayak için yeterlidir.

3.Ayak : Güzel pedirgisi ile Ildıresintisi, bu yarışa 8 adet galob yaparak hazırlanan Elzemin, 2.olduğu yarışta protesto ile 5.liğe atılan Sefira, son sprinti muhteşem Derin deniz, eli kulağında Bonjur el Samawi, kalitesi ile grubun olmazsa olmazı Özdağa bu ayağa sırasıyla yazılması gereken safkanlardır.

4.Ayak : Çim – Sentetik ayırmayan Niğdebeyi, Gökhan Bektaşın yeniden tercihlemesi ve performansı bu grup için yeterli Beyond Redemptıon bu ayağa mutlaka yazılması gereken safkanlardır.

5.Ayak : Her ne kadar sentetik pistte yarışı bulunmasada tüm hazırlıklarını üzerindeki aprantisi ile bu pistte yapan, mesafeye uyumlu King Ömer ağır kilosuna ramen müsait grupta benim bankomdur. Banko tercihini farklı ayakta kullanmak isteyenler yarış gören ve sentetiği seven After Dead i ekleyebilirler.

6.Ayak : Sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde şansını arttıracak Karazeytin, zaman zaman ters yarışlar koşabilen performansları bu grup için yeterli Karaşövalye ve Mavi Ateş bu ayağa mutlaka yazılmalıdır.

ALTILIM

1.Ayak 5.7.3.4
2.Ayak 4.1.5.3.10
3.Ayak 2.3.9.4.8.5
4.Ayak 1.2
5.Ayak KING OMER(1)
6.Ayak 6.3.2

50,40 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu