Cem Korkanİzmir TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerTahminler
12 Aralık 2019 Cem Korkan İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri
*** GÜRSOYHAN : Birinci olacağı koşuda jokeyinin safkanı gerilerde tutup fazla kum yemesine sebep olarak istediği sprintini yapamayan safkan H.Karataş ile bence aynı hataya düşmez.
** KELEMER : İdmanlarında yavaş yavaş formunu bulduğunu gözlemlediğim safkan dişine göre grupta son tatminkar dördüncülüğü ve sert jokeyi ile grubu ayırabilir. Alternatif tekimdir.
ALTILIM
5.1.3.11.9/7.6
2/6
3 GÜRSOYHAN
2.1.6
3.11.8.2.9.4
3.6.2.7.9
BOL ŞANSLAR…
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.