Adana TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerAyhan YeşilbağTahminler
Ayhan Yeşilbağ ADANA Altılı Tahmini ve Analizleri (19 Kasım)
ONYEKURU : Bugün için çok uygun bir gruba denk geldi rakiplerinin çoğu daha 3 yaşlı son düzlüğe ön grupta çıkarsa kolay kazanır.
RIZABEY : Son yarışında üst grupta güzel bir yarış yapan tay her ne kadar tabelada yer bulamasa da hemen dibinde bitirmişti ve derecesi 1400/1.38 olmuştu ayni yarışını yaparsa kolay kazanır kötü koşması halinde Özerdem’e şans doğar.
HUPSA : İthal tay kan hattı olarak idmanlardaki işleri ilede kazanarak başlamaya çok yakın ve eküriside var ufak kuponlar tek yazabilir, tabii ki tay yarışında her türlü sonuçta çıkabilir!!!!!
1. Altılı
3-5-2-8-4-6
3
2/3-5
3
8-10-3-6-9-4-7
5-9-1-3
2. Altılı
3
8-10-3-6-9-4-7
5-9-1-3
2/7
9-4-3-2-6
11/5-14-2-13-7-4
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.